Maanantaina oltiin taas agiliitämässä isojen tyttöjen kanssa. Koko jengi pakattiin autoon sillä Johanna treenasi pienen miähen kanssa tokoa. Äijä oli taas niin innoissaan ettei se kertakaikkiaan meinannut pysyä nahoissaan. Joten ei mikään ihme että aina aluksi jäävät liikeet tuottavat hieman ongelmia. Hienosti mies kuitenkin malttoi pysyä paikallaa ja liikkeestä maahanmenokin sujui hyvin. Pojan mielestä maneesin turve-hiekka alusta ei ollut mikään kamalan mukava, mutta urheasti äijä teki kaiken sen mitä pitikin. Lucas parka pettyi pahasti kun Johanna lähti kesken treenien kotiin (Johanna oli aikaisemmassa ryhmässä) ilme oli kuulma ollut näkemisen arvoinen: mitä h#1%& mihin sä jo nyt lähet?.

Itse tyttöjen aksatreenit meni ihan hyvin. Tällä kertaa meidän treenivuorossa oli jälleen MM-karsintojen rata, olisiko tämä ollut medien yksilöä vai joukkuetta?. En nyt taas muista ihan tarkkaan. Ihan koko rataa emme ottaneet vaan rata oli kokonaisuudessaan rakennettu esteelle numero 14. asti.

2040751.jpg

Tällä kertaa tein tyttöjen kanssa aika kevyen treenin ja otin radan ainoastaan muutaman kerran. Duon & Bella kanssa tuotti aluksi ongelmia pussin jälkeiselle hypylle irtoaminen mutta kun ohjasin pussin oikealta puolelta ja tein persjätön aan alastulolle ei ongelmaa ollut ja sain otettua hyvin 7. esteeltä vastaan. Muita ongelmia radalla ei ollut vaan se sujui aika hyvin ellei täydellisesti (ainakin omasta mielestä). Lopuksi otin vielä sitä yhtä irtoamistreeniä mitä otin Jaakon kurssilla torstaina. Se onnistui molempien kanssa hyvin kun edessä oli namialusta.

Pikku Fyra hillui kentällä osan ajasta ja pääsi tuttuun tapaansa menemään keinun sekä putken & pussin. Lisäksi nostin Mankin aan kontaktille jossa treenattiin "nokkimista".

Tiistai olikin sitten vapaapäivä. Toiset yleensä rentoutuvat näinä päivinä, mutta meikäläinen oli taas hommat itselleen hieman ohjelmaa. Mentiin heti aamulla Anun ja Noomin & Divan kanssa Elonkiertoon lenkille ja siellä vierähti sellaiset 3 tuntia... Lenkkeiltiin muutamaan otteeseen ja osa-ajasta kouluteltiin koiria. Otin kaikkien kanssa ruutua n. 25 metrin etäisyydeltä. Fyralla palkkana oli wubba ja muilla nami. Fyraa hämäsi aluksi pellon reunassa olleet luoksetulon pysäytymerkit, mutta Anu fiksuna osasi kertoa heti miksi Fyran ruutu meni aluksi poskelleen. Sama uusiksi pienemmältä matkalta eikä häiriötolpatkaan enää häirinneet. Lisäksi otettiin seuraamista, kaukkareita ja yleistä häröilyä (lue: leikkimistä) pellolla. Lucas suoritti myöskin paikalla olon kostealla sänkipellolla. Ei ollut ongelmaa, hyvä niin... Kiitos Anulle ihan älysti seurasta, oli taas niin kivaa!.Lenkin jälkeen käytiin Fyran kanssa kävelyllä keskustassa. Käytiin moikkaamassa mm. Outia eläinkaupassa ja luontaistuotekaupassa. Fyra sai taas kiitettävästi rapsutuksia.

Illalla hypättiin Sarin & Vekan kyytiin ja menimme Piskipalvelun lastentarhaan kouluttautumaan. Fyra & Veka olivat taas niin onnessaan kun näkivät toisensa. Olisi hauska nähdä joskus miten kauan nuo kaksi jaksaisi peuhata yhdessä... Tunnin aiheena oli odottaminen, eteen-lähettäminen, kontaktikävely sekä luoksetulo. Fyra on ihan superi, sillä oli koko tunnin ajan ihan mieletön keskittymiskyky. Olin aivan onnesta soikeana. Välillä Fyra kävi nuolemassa kouluttaja Annen naaman, kumma pentu... Kotimatkalle Fyra ei olisi halunnut lähteä ollenkaan vaan olisi halunnut jäädä Vekan kanssa leikkimään. Tunne ei ilmeisesti ollut yksipuolinen sillä Veka oli kuulma itkenyt ulko-oven takana pitkän tovin... Illalla kotona oli aika väsynyt pentu, olipahan kunnon puuhapäivä taas kerran. Nämä vapaapäivät on aika kovia omistajalle...