Viikonloppu meni taas nopeasti. Lauantaina Fyra pääsi painimaan oman bestiksensä Vekan kanssa. Pennut olivat mielenkiintoisen näköisiä pyörittyään märällä & kostealla hiekalla. Onneksi Fyralla on karkea turkki... Veka pääsikin pesun kautta valmistumaan sunnuntain pentunäyttelyyn. Päivällä käytiin vielä Tolpan kanssa lenkkeilemässä Elonkierrossa. Oli niin kaunis ilma, metsä oli kyllä märkä mutta se ei paljoa menoa haitannut.

Sunnuntai aamu oli todella kaunis. Heräsin hieman yli seitsemän ja lähdin lenkittämään koiria. Kirpsakka pakkassää ja maa oli valkoisena huurusta. Miten ihanaa kun ei tarvinnut edes tassuja pestä lenkin jälkeen. Pienet asiat tekee aamusta aina onnistuneen. Nopeasti pakkasin tavarat ja heitin isot koirat porukoille ja Fyran kanssa jatkettiin matkaa Turkuun epäviralliseen pentunäyttelyyn. Tiet olivat aivan mustan jään peitossa ja sai todellakin ajaa varovasti. Itselläni on tällä hetkellä kitkat alla mutta eipä niissä kauheasti pitoa tuntunut olevan... Täytyy varmaan vaihtaa nastoihin kun tulee ensimmäiset kunnon lumet ja pysyvät jäät. Matkalla taas sattui ja tapahtui. Ihan kaikkea en kuitenkaan uskalla näin julkisesti kirjoittaa. Messukeskuksen edessä otin koulukamuni kyytiin ja parkkipaikalla selvisi tilanne. Jepsjeps... Olen taas ollut tosi kiva näky kun olen ajellut pitkin Turkua salamatkustaja mukanani. Onneksi blondilla on aina ponnarit mukana että rekkari saatiin takaisin kiinni...

2032507.jpg
Itse tähden kuvaus ei ollut helppoa. Fyra oli sitä mieltä että ruusuke kuuluu suuhun ja sen kanssa kuuluu juosta...

Itse näytelypaikka oli vanha tuttu Turun Messukeskus. Fyra oli tuttuun tapaansa niin lungi pentu. Käveli ja tepasteli pitkin Messukeskusta kuin olisi aina käynyt näyttelyssä. Ennen omaa kehää otettiin vielä muutamat painit Vekan kanssa ja tutustuttiin muutamaan muuhunkin pentuun ja tietysti nähtiin myöskin tuttuja kiitos vaan Anskulle & Jannille seurasta!. Ländereitä ei ollut paikalla kuin Fyra, mutta tuomarina oli länderien päänäyttelyssä lauantaina tuomaroinut Tanya Ahlman-Stockmari. Fyra meni kehässä todella kauniisti ravaten ja antoi hienosti näyttää hampaansa pöydällä. Oli niin ylpeä pennustani. Näin hienolla käytöksellä ei voi olla muuta kuin ROtunsa Paras pentu.

 Hyvänkokoinen. Oikeat rungon mittasuhteet. Yhdensuuntaiset pään linjat. Hyvä runko, eturinta saisi olla korostuneempi. Kookkaat, oikein sijoittuneet korvat. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin.
2032521.jpg
Hetken aikaa Fyra pysyi paikoillaan niin ettei ruusukkeet lähteneet matkaan.

Ryhmiin emme jääneet vaan suuntasimme valoisaan aikaan kotiin. Ehdimme vielä hyvin treenaamaan ruutua ja kiertoja ennen pimeätä. Illalla käytiin vielä Anoppilassa kyläilemässä ja Fyra & Duo painivat ensimmäisen kerran ihan kunnolla. Sitä oli aika hauska katsella tosin Duon puolelta kyseessä oli osaksi huomionhakemista ja esittämistä... Onnea myös Vekan taustajoukoille sillä Veka oli omassa sarjassaan upeasti VSP-pentu!