Maanantaina oltiin maneesilla treeneissä. Otin mukaan ainoastaan Bellan & Fyran. Duo kärsi ripulista joten sai sitten jäädä potemaan vaivaansa kotiin. Hiukkasen myöhästyn vielä treeneistäkin kun töissä meni taas pidempään ja kotiin päästyäni ranskanbuldoggi Bob oli kyläilemässä. Pakkohan Fyran oli hetken aikaa leikkiä Bobin kanssa kun se tänne oli tullut Hämeenlinnasta asti. Treenien aiheena oli tekniikka ja Johanna olikin lainannut Sannalta oikein mukavaa rataa, eipä näitä kiertoja koskaan tule liikaa treenattua.

2157100.jpg

Nämä treeni sepustukset alkaa olemaan hieman tylsiä sillä kuten arvata saattaa Bellan kanssa rata meni tosi hyvin. Molemmat versiot välistävedoista ja kierroista. Bellalla oli hyvä draivi ja vauhti koko ajan päällä.

2157101.jpg
Viimeimesenä otettiin yllä oleva rata. Siinä olikin sitten enemmän haastetta mutta leikkauksilla se onnistui tosi hyvin eli käytännössä juoksin koko ajan hyppyjen välissä ja lähetin Bellaa eteenpäin. Kepeille meno oli tosi upea!. Bella lähti hyvin hakemaan keppejä ja kesti hyvin sivusuunnassa irtoamisen. Tämän kun uskaltaisi tehdä myös kisoissa... Fyra hillui hetkittäin kentällä ja otettiin pieniä sylkkäreitä ja kiertoja sekä kepit molemmin puolin. Kiitos Johanna kivasta treenistä!.

Tiistaina oltiin aamusella Elonkierrossa Iiriksen & koirien kanssa. Mukaan pääsi itseltäni vain Lucas & Fyra. Duo kärsi edelleenkin ripulista ja Bella jäi pitämään seuraa. Fyralla & Nemolla oli taas X-tra hauskaa. Näitä kahta kaverusta on kyllä niin hauska seurata. Hauskat pikku pennelit!. Kiitos Iirikselle lenkistä!.

Illalla käytiin vielä Euromarketin lähellä olevalla parkkiksella ottamassa tokoa omatoimi ryhmän mukaan. Johanna treenasi Lucaksen kanssa ja poika oli taas ihan mahoton. Se oli intoa täynnä kuin vappupallo ja sähläsi minkä kerkesi. Johanna otti ensimmäisen kerran myöskin pojan kanssa noutoa ja se sujui hyvin. Olenhan minä sitä sen kanssa ottanut mutta en perusliikkeeseen asti. Nyt pitäisi sitäkin alkaa treenaamaan. Fyra sitten otti ruutua, seuraamista, kaukokäskyjö, noutoa ja paikallaoloa. Ihmeen hyvin Fyra jaksoi jälleen keskittyä vaikka häiriötä olikin keskustan vilinässä paljon. Kiitos Johannat ja Anja!

Keskiviikkona oli vapaa päivä, mutta kaskummaa se oli taas puukattu täyteen ohjelmaa... Raskaita nämä vapaat!. Aamulla poistin pojan muutamia takkuja ja heitin äijän kylvyn kautta föönaukseen. Lucas sai joululookin eli käytiin Outin luona trimmauttamassa peppu kaljuksi.  Lucas on taas ihana leijonakoira eikä mikään turilas... Kiitos Outi!

2157151.jpg
Kuvattelua pyyhkeissä.

2157155.jpg
Ennen ja jälkeen...

2157159.jpg

2157160.jpg


Trimmin jälkeen käytiin Fyran kanssa leikittämässä Vekaa läheisellä kuopalla. Fyra juoksi taas kuin kaheli. Välillä mentiin hanska suussa ja välillä painittiin. Energiat saatiin aika hyvin purettua... Leikkihetken jälkeen kävin metsässä lenkkeilemässä koirien kanssa. Duo pääsi hieman irroittelemaan sillä masu näytti jo vähän paremmalta. Lenkistä tulikin taas mallia verenpaineen nostatus. Duo riekkui hihnassa ja kintaissa. Mitä iso edellä sitä pieni perässä joten loppu tuloksena oli kaksi riekkuvaa koiraa hihnassa *huokaus* Vaikea uskoa että Duo todellakin täytti 6-vuotta... Ihanan raivostuttava Duudson!. Loppu vapaapäivä menikin sitten kaupoissa kun etsin kuumeisesti joululahjoja. Stressi meinasi iskeä mutta kaikille  löytyi jotain pientä.