Eilen käytiin ottamassa Bellan kanssa agilityä maneesilla. Treenattiin taas aikaisemmassa ryhmässä sillä kummasti meidän omaan ryhmään on iskenyt ohjaajapula. Ensin innokkaita löytyy ja pikku hiljaa ne karsiutuvat pois. Tietysti narttujen juoksut ja koirien sairastumiset on ihan oma lukunsa. Tänään treenattiin jotakin ulkolaista rataa joka oli vaativuudeltaan 2-luokan tasoa.

2113981.jpg

Rata oli esteelle 12. asti ihan kuvan mukainen paitsi 9. este puuttui tilanpuutteen vuoksi. Sen jälkeen rata olikin oma sovelluksensa. Bellalla oli taas treeneissä tosi hyvä draivi päällä tosin tein alussa typerän virheen kun vein Bellan kanssa puomin alastulolle namin. Olen nyt yrittänyt opettaa Bellalle kestävyyttä puomilla jotta voisin irrota siitä hieman enemmän. No Bellahan juoksi 3. putkelta hakemaan namin puomin päästä...  Otettiin uusiksi ja Miia laittoi ystävällisesti meille namin kun putki oli jo suoritettu. Bella meni taas radan tuttuun tyyliinsä todella varmasti ja kauniisti. Otin vielä uusinnan eikä mitään ongelmia ollut siinäkään radassa. Hyvillä mielin voidaan mennä lauantaina Riksuun kisaamaan mikäli autonrengas saadaan paikattua...

Fyra sai hillua radan rakennuksen aikana Nemon kanssa ja tämä parivaljakko kaiveli yhdessä kuoppia ja söivät munkkeja. Välillä Fyra kävi pusuttamassa ihmisiä ja jatkoi taas sen jälkeen menoaan. Hieman otettiin lopuksi alastuloa sekä sylkkäreitä hypyllä ja putkella. Näitä kun treenattiin viime viikolla Janitan kurssilla. Jäähdyttelylenkki tehtiin yhdessä Johannan ja poikien kanssa, tällä kertaa myös Duo pääsi pitkästä aikaan mukaan.

Tänään aamulla mentiin lenkkeilemään Iiriksen sekä Pipsan & Nemon kanssa Saaren Kansanpuistoon. Otin lenkille mukaan ainoastaan Fyran & Lucaksen. Bella jäi pitämään seuraa Duolle. Jotenkin olen vielä Duon kanssa varovainen sillä leikkauksesta on kulunut vasta 3 viikkoa aikaa. Meillä oli kyllä oikein mukva aamulenkki rauhallisessa metsäisessä maastossa. Tosin kaksi mammaa taidettiin pelästyttää tai sitten me pelästyttiin niitä. Fyralla & Nemolla oli ihan omaa kivaa. Oli niin ihana katsella kun kaksikko juoksenteli pitkin sammaleita hullunkiilto silmissä. Välillä Lucaskin innostui leikkiin mukaan, mutta pääasiassa pieni miäs haisteli mättäitä ja Pipsaa... Lenkin jälkeen koettiin sitten kiva ylläri. Piti niin lähteä autolla takaisin kotiin, mutta kaskummaa takarengas oli ihan tyhjänä. Ensin soitto äidille ja sen jälkeen iskälle. No Iskä oli Nummelassa joten siitä ei paljoa apua ollut. Tunkki oli tietysti poissa autosta. Onneksi päästiin Iiriksen kyydillä kotiin. Fyra & Nemo oli takaluukussa ja Lucas Nemon häkissä. Pipsa sai istua takapenkillä. Suuri kiitos Iiris lenkistä ja kyydistä!. Otetaan taas uusiksi paremmalla onnella ;)

Illalla iskä oli hakenut auton Tammelasta. Renkaassa oli ollut iso naula... Syyskuussa meni kesärengas ja nyt meni talvirengas, jepjep!. Autoilu on varsin mukavaa...