Viikko mennä jolkotti taas sitä vauhtia että heikompia hirvittää. Fyralla oli masu vähemmän/enemmän sekaisin koko viikon ajan. Fiksu pentu pyysi aina yöllä ulos, tosin omasta mielestä yöllä 1-3 kertaa sängystä ylös nouseminen ei tunne kivalta mutta jos toinen vaihtoehto olisi ollut lattioiden luuttuaminen niin... Kun loppu viikosta Fyra parani sama ralli jatkui Duon kanssa. Tosin ei yhtä pahana, mutta Duudsonkin kävi herättämässä parina yönä että nyt tarvis päästä ulos... Ihanaa omistaa koiria!.

Maanantaina oltiin maneesilla agitreeneissä. Otin koko länderi trion mukaan hallille. Ulla oli suunnitellut todella haastavan radan, jessus!. Siinä oli niin paljon vääntöä etten saanut sitä Bellan kanssa sujumaan ollenkaan. En muista koska meillä olisi viimeksi ollut sellainen rata jota en ihan oikeasti osaa ohjata en mitenkään... Jotenkin me se saatiin sutattua läpi, mutta eipä se kaunista ollut!. Toinen rata olikin sitten tarkoituksella vauhti rata jossa saatiin tuulettaa ja viilettää täysiä. Tämä menikin sitten Bellan kanssa tosi hyvin. Otin maneesiin pitkästä aikaa Duon mukaan. Duo on pitkään jo osoittanut mieltään kun hän ei koskaan pääse minnekkään mukaan. Voi sitä iloa & riemua kun Duudson tajui päässeensä agitreeneihin. Enhän minä sillä ottanut kuin muutaman kerran putken & pussin ja muutaman hypyn ilman rimaa. Tätä ei kuitenkaan Duon tarvitse tietää... Vauhtia & intoa löytyi hieman liikaakin. Kamalaa kaahausta & vouhotusta, ensi vuonna sitten aloitetaan Piiran käsittelyn jälkeen vasta kunnolla agit. Nyt vaan fiilistellään. Fyra sai riekkua radan reunalla Nemon kanssa ja otettiin me muutama estekkin ja yleistä pentuhössötystä.

Keskiviikkona lenkkeiltiin taas Iiriksen ja Pipsan & Nemon kanssa Saaren Kansanpuistossa. Tällä kertaa pääsin omalla autolla myös kotiin asti. Oli ihana pakkasaamu ja luntakin oli vielä silloin maassa. Fyralla & Nemolla oli ihan omaa kivaa koko lenkin ajan johon myöskin Lucas välillä innostui menemään mukaan. Kiitos kavereille lenkkiseurasta! :)

Torstaina oli sitten jälleen Turun vuoro. Mentiin taas ottamaan Janitan oppeihin Fyran kanssa agilityä. Tällä kertaa teemana oli kierrot ja välistä vedot. Otettiin 5-9 esteen sarjoja ilman välipalkkausta. Välistä vedot tehtiin neljällä hypyn kautta putkeen ja sieltä takaisin. Fyran välistä vedot sujui todella hyvin, vaikka vasen käteni on ihan onneton. Se huitoo ja elää ihan omaa elämäänsä... Tarvisin pikaisesti uuden vasemman käden tai sitten tarvisin sen kanssa jonkin hallintaohjelman ettei se heilusi niin paljoa kokoaikaa. Lisäksi otettiin puomi-hyppy-kepit-hyppy-puomi estesarjaa jossa puomilla aina palkattiin. Fyra on sisäistänyt todella hyvin nokkimisen ja sain käskyn olla jo ylhäällä palkkauksen kanssa. Tosi upeasti se ainakin vielä juoksee suoraan puomin päähän ja aloittaa nokkimisen. Hypyt tehtiin kiertäen ja ne sujui todella hyvin. Verkkokepit olivat jo ihan pystyssä ja ne menivät mallikkaasti. Fyra etsii jo itse sisäänmenot, tosin ekoilla kerroilla pidin namikuppia maassa jonka vuoksi Fyra juoksi suoraan namikupille keppien sijaan. Saatiin käsky ottaa kuppi pois maasta ja mennään ilman välipalkkaa ja se sujuikin sitten tosi hyvin. Lisäksi otettiin jälleen aata & keinua sekä pöytää. Nämäkin sujuivat hyvin. Fyra on nyt alkanut myös tykkäämään keinusta. Meinasi karkailla sinne vähän väliä. Kumma otus... Ensin keinu on toosi pelottava ja nyt se on tosi kiva :) Kyseessähän on pikku pentujen keinu eikä oikea keinu. Niille jotka eivät tiedä asiaa. Keinun alasmeno kontaktille olen nyt laittanut namin ja palkannut vielä toisen kerran kun keinu on tömähtänyt maahan. Tämä tuntuu toimivan hyvin. Kotiläksyksi saatiin kierrot.  Muut koirat jäivät porukoille yökylään joten sain viettää Fyran kanssa laatuaikaa ihan kaksistaan. Tämä tekikin todella hyvää meidän kahden suhteelle. Fyra oli aluksi ihmeissään kun tultiin kotiin eikä kaverit ollutkaan kotona, mutta nopeasti se sopeutui tähänkin tilanteeseen.

Perjantaina käytiin katsomassa veljenpojan luistelukoulua jäähällilla. Fyra tutki ja tonki tapansa mukaan jokaisen paikan ja löysi maasta aarteita. Olen edelleenkin pyrkinyt viemää Fyraa muutaman kerran viikossa yksinään erilaisiin paikkoihin & lenkkeilemään. En halua että Fyra oppi tukeutumaan laumaan liikaa. Tältä osin kaikki näyttää todella hyvältä.