Loppiainen vietettiin sitten lenkkeilen, tämä vuoden ensimmäiset kaverilenkit Cool  Aamulla tein koirien kanssa yli tunnin aamulenkin. On niin ihanaa herätä aamulla aikaisin ja kävellä hiljaisuudessa lenkki. Hetken aikaa saivat tytötkin kirmailla vapaana. Lucas kun viettää vieläkin sitä evakkoa Fyran juoksun takia.

Aamupäivällä mentiin sitten Fyran kanssa lenkkeilemään Elonkiertoon. Seuraksi saatiin Iiris ja koirat Pipsa & Nemo. Pikku pentulaisilla olikin varsin mukavaa kun saivat pitkän tauon jälkeen leikkiä yhdessä. Yhdessä kirmailtiin ja juostiin pitkin metsää. Digikamerakin oli mukana, mutta siihen tarttui valitettavasti vain muutama yhteiskuva kaveruksista. Digikamerani ei pysy tuossa vauhdissa mukana vaan kuvista tulee sotkuisia, pitäisi hankkia tehokkaampi kamera. Kiitos tuhannesti leikki- ja lenkkihetkestä Iiris, Nemo & Pipsa, otetaan taas pian uusiksi! Hymy

 

Pikku söpöläiset: Fyra 7kk & Nemo 5kk

 

Iltapäivällä jäikin sitten Fyra nukkumaan porukoille. Manki oli niin väsyneen oloinen lenkistä että päätin Fyran sijaan ottaa lenkille mukaan Lucaksen. Seuraksi saatiin Johanna ja pojat. Lenkki oli tapansa mukaan oikein onnistunut, eihän siinä taaskaan huomannut ajan kulua. Lucas ei ole ollut pitkään aikaan lenkkeillyt kanssani. Poika parka kun on evakossa porukoilla. Sen kyllä huomasi että poika oli kaivannut seuraa ja vapaana olemista. Lucas oli NIIN äijää, suuri mahtava ponteva pikku kaveri. En taas muista koska se olisi vimeksi ollut noin reipas lenkillä?. Hassu pieni miäs Pusu Duo sen sijaan oli taas kuvausasennoissa valmiina ja kaahaili minkä kintuistaan pääsi. Bella sen sijaan meinaisi viedä Johannan sormet namin toivossa Kieli ulkona Ryhmä rähinä taas kokoontuu... Kiitos Johannalle ja Ricolle & Nickylle lenkkiseurasta!.

 


 Kuvat © Johanna Kuusi