Viime sunnuntaina Johannan lenkin jälkeen huomasin Bellan hieman ontuvan oikeata tassuaan (Duo taklasi Bellan Johannan jalkoihin). Maanantai aamuna ontumista ei näkynyt joten lähdettiin aamulenkille Elonkiertoon. Kotiin päästyäni huomasin Bellan taas ontuvan tassuaan. Tämän vuoksi Bellan maanantain agitreenit jäi väliin ja menin maneesiin vain Duon & Fyran kanssa. Ulla oli ottanut radan pätkää Niina-Liina Linnan kurssi radasta joka oli varsin mukava putkihärdelli rata. Ehkä se teki radasta mukavan kun Duo oli tosi hyvä Nauru Fyra otti muutaman putken ja keskittyi Nemon kanssa painimiseen.

Melkein koko viikon Bella majaili Lucas seuraneitinään vanhemmillani. Tassua pidettiin levossa ja Lucas oli muorilla seurana. No Lucaksen seurakaan ei auttanut sillä Bella oli sitä mieltä, että hänet on hylätty. Pissaa löytyi kuluneena viikolla porukoilta milloin mistäkin: sänky, matot, lattiat... Huuto Ihana Bella...

Kun Bella lepäili koko viikon niin muiden kanssa sain sentään hieman puuhasteltua. Tiistaina oli Fyran esikoulu Piskipalvelulla, siellä otettiin ruutua ja seuraamista sekä paikalla oloa. Fyra toimi todella upeasti ja ennen kaikkea ruutukin meni tosi hyvin vaikka outo paikka olikin.

Keskiviikkona mentiin Turkuun agiliitämään. Fyran kanssa harjoiteltiin sivu irtoamista joka osoittautui ohjaajalle varsin hankalaksi. Duon treenit menikin sitten ihan mahtavasti Cool Olin tosi tyytyväinen Duudsonin ratoihin.

Torstaina Fyra pääsi painimaan pitkästä aikaan Nemon kanssa. Kaverukset oli niin onnellisia keskenään, sitä iloa olisi voinut katsella pidempäänkin. Kiitos Iirikselle lenkkiseurasta!