Torstai taitaa tällä hetkellä olla meidän kiireisin päivä. Lisäohjelmana oli vielä eläinlääkärissä käynti. Haettiin Viron reissua varten Ekinokokkilausunnot EU-passiin. Tämän jälkeen heitin Duon kotiin ja lähdettiin Fyran kanssa Pukon kentälle. Oli Anun teinitreenit, meillä oli aiheena pakkovalssi ja twist sekä poispäinkäännös. Nyt radan muodossa. Anu piti Fyraa paikoillaan jotta pystyin hiukan paremmin sijoittumaan radalle. Pakkovalssi sujui hyvin Hymy Twistissä meinasin olla liian hidas ja jäin pällistelemään Fyraa, kun otin jalat alleni niin hommakin sujui Cool Poispäin käännöskin saatiin aikaiseksi u-putken ja hypyn jälkeen josta mentiin kepeille (poispäin käännös kepeille). Palkkasin käännöksestä ja kepit otettiin erikseen molemmin puolin ja samaten rengas otettiin erikseen. Fyra oli kyllä erinomainen ja Anu oli todella hyvä neuvojensa kanssa. Kiitos siitä! Pusu

Aksan jälkeen pakattiin Iiris & Nemo autoon ja lähdettiin Turkuun tokoilemaan. Kupittaalla oli taas mukavasti häiriötä kun kaksi jalispeliä oli yhtä aikaa käynnissä.

Hyppy ensin otettii tokon hyppyä. Ollaan otettu sitä namikupin avulla, mutta nyt saatiin ohjeeksi se että ihminen palkkaa takaa. Eli Fyra vierelle ja Lenstu houkutteli hyppäämään. Tämä sujui hyvin. Lenstun mukaan Fyran ilmekkin muuttui kun se hiffasi idean. Seuraavaksi pelkkä hyppy (ilmän mitään avustuksia) ja Fyra hyppäsi hyvin ja palkka lensi esteen taakse.

Liikkeestä seisominen Tätä oltiin hieman jo harjoiteltu, mutta sitä hieman muokattiin. Kokeiltiin ensin namilla, mutta lopulta palkaksi otetttiin leluhiiri. Heitin koiran puoleisella kädellä lelun ja annoin käskyn. Toimi ihan älyhyvin, Forssalaiseksi jopa tosihyvin jopa Lentsun mielestä Silmänisku Hetken aikaa lelua sai pyydystellä Fyran tehdessä kunniakierrosta, mutta tähänkin saatiin taas hyvä neuvo joka toimi.

Luoksetulosta pysäytys Tätä otettiin ekaa kertaa ikinä. Kolme tötsää oli suorassa jonossa ja Fyra jäi viimiselle odottamaan. Keskitorson kohdalla käsky -seis- ja samalla lensi lelupallo palkaksi. Ekalle kerralla Fyran jarrut ei pitänyt vaan se juoksi vielä pari askelta sen jälkeen. Toiset kerrat oli jo ihan supereita! Pysähtyi kuin seinään Cool Mun taitava pikku otus...

Luoksepäästävyys ei ongelmaa. Fyra istui kauniisti vierellä koko ajan Hymy

Paikalla makuu Viimeisenä harjoitteluna otettiin paikalla makuu. Tähän tuli X-tra haasteena Nemo joka oli Fyran vieressä. Tämäkään ei tuottanut mitään ongelmia siinä häiriössä Hymy Jos tuossa pysyy paikallaan niin sitten voi olla ihan huoletta, tosin matka mulla ei ollut viellä kuin n. 3 m ja aikakin oli n. 30 sekunttia. Silti olen tyytyväinen.

Oli taas niin hyvä kerta, että tämä tokohan alkaa tuntumaan jo ihan kivalta lajilta Hymy Kiitos Iirikselle matkaseurasta, kaksin on aina kivempaa kuin yksin... Ensi viikolla taas!.