Viikko mennä hujahti ihan supernopeasti. Kärsin koko viikon ällöttävästää flunssasta, kuumetta, kurkkukipua, nenän vuotamista ja ääni poissa. No töitä tehtiin silti koko viikko.

Viime viikonlopusta haluan mainita vielä sen verran, että lauantaina käytiin Match Showssa Loimaalla Fyran ja Duon kanssa. Vettä hieman tihuutti, mutta se ei tahtia haitannut (myöhemmin sanottuna olisi ollut varmaan viisaampaa jäädä potemaan sitä flunssaa kotiin kun kastua...). Mätsäreissä tuomarina oli pennuilla Heidi Kainulainen. Tuulisessa ja sateisessa säässä oli ilmoitettu 25 pentua. Fyra sai pariksiin fieldininspanielin joka esiityi oikein mallikkaasti. Kyllähän Fyrakin seisoi kuin patsas ja pöydällä antoi upeasti katsoa hampaat, mutta ne liikkeet... Nauru Marakatti laittoi parastaan ja kun annoin läpsyn pyllylle niin homma lähti ihan käsistä Mankin hyppi ja pomppi se taisi koko ajan tehdä niitä ankkahyppyjä. Vettä lisään myllyyn sai se kun ihmiset nauro ja taputti niin Fyra innostu lisää. Taisi siellä ehkä hyvällä onnella olla kaksi raviaskelta. No on ainakin sitä charmia ja iloisuutta jota olen kaivannut Kieli ulkona No ei mikään ihme kun saatiin Sininen nauha. Sinisten kehään mentiinkin sitten ihan kokemuksen vuoksi palloilemaan. Paljon ainakin häiriötä jos ei muuta. Siellä me kökittiin 13 pennun seassa ja oli aika hämmästynyt kun meidät laitettiin 4 parhaan mukaan jatkoon ja muut heitettiin mäelle. No siinä sitten hienosti seisottiin ja lopulta seisoin siellä yksin jolloin tajusin että Fyra voitti siniset pennut!Nauru Voi vide, mua nauratti ihan sikana ja taisi Fyrakin pomppia siinä muutaman ylimääräisen loikan. Taisi se charmi ja iloisuus tarttua myös siihen tuomariin.

Ennen BIS-kehää kävin Duon kanssa aikuisten kehässä. Tuomarina oli Jokisen Ilpo. Se meni sitten ihan läskiksi, kyllä huomasi ettei koira ollut kehää nähnyt kahteen vuoteen. Ei se osannut edes ravata kauniisti. Kaiken kukkuraksi Duo ei oikein antanut tuomarin edes koskea itseensä tosi outoa. No osasyynä oli varmasti kova tuuli ja vesisade. Duo kun on sellainen hienohelma. BIS-kehää varten kammattiin oikein  Fyran partakin. Tosin Fyra karkasi kerran autostakin kun se näki kaukana kentällä trikki cavaljeerin, hölmö luuli sen olevan Veka... Hieman olin nolona ja pyytelin anteeksi, mutta onneksi kyseinen pariskunta oli hyvin ymmmärtäväinen Silmänisku BIS-kehässä olikin sitten kahdeksan koiraa: pentujen sininen ja punanen, aikuisten sininen ja punanen, veteraanien sininen ja punanen sekä monirotusten sininen ja punanen. BIS-kehän tuomareina oli sitten Jokisen Ilpo ja Heidi Kainulainen. Fyra pääsi uudelleen pöydälle tutkittavaksi ja se käyttäytyi tosi upeasti. Tällä kertaa se taisi jopa ravatakkin muutaman askeleen enemmän Nauru Erityisesti seisominen oli parasta. Seisoi taas kuin patsas, lopputuloksissa Fyra ylsi upeasti BIS-5 sijalle!. Voi kun me oltiin polleita ja ylpeitä!.

Kotiin viemiseksi saatiin, pokaali ja ruusuke, herkkupussi (possun korvasuikaleita, kanankaulaa, maksaa...) sekä Royal Canin "matkalaukun".

Sunnuntai menikin sitten puoliksi horteessa. Oma flunssani ei oikein siitä kastumisesta tykännyt. Päivälläkäytiin sentään Tolpan kanssa Elonkierrossa ja tietysti alkoi taas satamaan ja kastuin... Koirilla oli taas ihan superhauskaa. Fyra juoksi niin että tanner tömisi. Illalla käytiin vielä Anoppilassa. Otin ainoastaan Fyran mukaani ja Fyra oli ihan häppynä Riitan nähdessään. Niin iloinen, että ilo pissakin tuli Yllättynyt En ole koskaan aikaisemmin nähnyt Fyran tekevän moista, Bellallehan tuo on ihan normaalia suorastaan jokapäivästä. Oli siinä hauska selittää miksi se tuollaista tekee...