Vaikka flunssa painoi päälle ja äänikin oli poissa lähes koko viikon niin sehän ei silti estä koiraharrastamista Silmänisku

Maanantaina oli todella hyvä pentujen jatkokurssin koulutustunti. Sain taas niin paljon hyviä vinkkejä etten meinaa edes kaikkea saada kallooni. Pitäisi varmaan ottaa muistiinpano välineet mukaan kentälle  tai sitten heti päivittää blogi eikä viikon myöhässä... Otettiin liikkeestä seisomista, maahanmenoa, paikallaoloa, kaukokäskyjä sekä sellaista hauskaa leikkimielistä maa-meri-laiva juttua. Eli keskiviivalla piti aina tehdä Johannan käskemä juttu. Oli kyllä tosi kivaa ja hyvät treenit, kiitos vaan vetäjille! Cool Koulutuksen jälkeen käveltiin vielä Nemon kanssa pieni leikkilenkki ja kakarat saivat juosta koko sydämensä kyllyydestä, tosin heidän mielestään ei varmastikkaan tarpeeksi. Lenkin jälkeen jäätiin vielä laittamaan kenttää valmiiksi tokokisoihin.

Tiistai meni nopeasti. Puko järjesti omalla kentällään tokokisat ja sinne mentiin sitten katselemaan ja kisailemaan. Fyra harrasti hengailua, mutta Lucas pääsi ihan tosi toimiin Johannan kanssa. Harmi vaan kun monen koiran mielestä kentällä oli paljon hyviä tuoksuja ja näin tapahtui myös pienelle miähelle. Eipä se ole tuollaistakaan virhettä tehnyt koskaan. Suoritti nätisti paikallamakuuta kunnes puolessa välissä keksi jonkun hajun, meni kaivamaan sitä tassulla. Tajusi että teki väärin ja meni takaisin paikalleen istumaan... Siinä meni sitten se 1-tulos. Muut liikeet olivatkin sitten ihan hyviä, tosin se haisteleminen toistui vielä vapaana seuraamisessa. No äijällä oli ainakin hauskaa ja ehkä se oli ihan taktikointia sen vuoksi että äijä saisi vielä tokoilla Johannan kanssa enemmänkin Hymy Kiitos Johanna kun jaksoit äijän viedä kisoihin!.

Keskiviikkona oli sitten viimeinen Jaakon tunti. Aikataulut oli melkein tunnin myöhässä, mutta oli se taas sen arvoista Cool Fyra oli tosi upea, jaksoi hyvin 15 minuuttia keskittyä hommiin ja koko ajan se roikkui lelussa kiinni. Jopa hihnan sukassa se roikkui koko lämmittelylenkin ajan, taitaa pientä innostumista olla jo ilmassa Silmänisku Fyran kanssa otettiin saksalaista ja twisteriä. Kääntyi ja meni tosi hyvin. Kyllä siitä vielä agikoira tulee vaikka sitä olenkin hieman epäillyt Kieli ulkona Duon kanssa kokeiltiin sitten samoja jippoja ja Duo meni todella hyvin kun pääsin koko ajan menemään koiran edellä. Vauhti ja into kasvui ja hiki pukkasi otsaan. Oli tosi upeat treenit!. Kiitos Jaakolle koko syksystä ja keväästä, ensi syksynä sitten taas Silmänisku

Torstaina mentiin taas Turkuun. Tällä kertaa vuorossa oli Lentsun tokokurssi Kupittaalla. Fyran seuraksi lähti Iiris ja Nemo jotka ovat samalla kurssilla samaten kuin Marja & Roisto. Meillä on oikea Forssa-team illan viimeisessa pennut, nuoret, kilpailemaan aikovat ryhmässä. Häiriötä oli ainakin kunnolla... Kupittaalla oli samaan aikaan match show ja jalkapallon liigapeli. Enpä ole koskaan jalkkis ottelussa nähnyt niin paljoa ihmisiä ja se meteli mikä sieltä katsomosta lähti!. Fyra tietty luuli että hänelle hurrataan Nauru Lopuksi vielä saatiin Kupittaalle ilotulitus. No kaikesta häiriöstä huolimatta Fyra jaksoi keskittyä tosi hyvin. Meillä oli kyllä niin hauska ryhmä että naurettiin itsemme ihan kipeiksi. Forssa-team laittoi ihan parastaan ja Lentsu ei voinut kuin pudistaa päätään ja todeta että treenataanko me ihan oikeasti yhdessä?.

Ekalla kerralla otettiin seuraamista. Fyra seurasi hyvin vapaana. Käskyksi saatiin aloittaa käännökset ja perusasennot jotta tulee lisää mielenkiintoa liikkeeseen. Fyra kuulma seuraa kuin kultsu tai hevonen joka tekee koottua (nostaa etujalkoja suoraksi eteen). On kuulma tosi söpön näköinen Nauru

Harjoiteltiin alustaa jota me oltiin tehty aikaisemmin vaikka sitä ei heti olisi uskonut. Fyra juoksi meinaan alustalle ja lähti alustan kanssa juoksemaan pitkin Kupittaan puistoa... No ei me oltu sitä koskaan otettu ulkona nurmikolla. Käskyksi saatiin ettei välttämättä tarvi paina tassulla vaan riittää kun juoksee alustalle.

Lopuksi vielä nouto treeniä. Heiteltiin tunnarikapulaa ja koirat hakivat sen. Muut saivat läksyksi noudon ja me saatiin tuominen. Fyrahan noutaa, mutta se tuominen on ihan oma juttunsa. Nytkin se juoksi pitkin Kupittaata esittelemässä kavereille mitä hänellä on suunsa, ei käynyt vaihto leluun eikä kunnolla namiin. Tätä treenataan nyt paljon.

Kotimatkalla Fyra & Nemo pääsivät samaan takaluukkuun (mennessäNemo oli boxissa etteivät rieku koko menomatkaa) ja niin sitä älämölöä kuului lähes tulkoon Forssaan asti... Eli tunnin ajan ne jaksoivat takaluukun sviitissä painia keskenään. Oli kyllä todella hyvä treeni ja uskon, että opitaan tosi paljon kaikkea kuluvan 8 viikon aikana. Huippua! Cool

Perjantaina alkoi päivystys ja minä olin iltaan asti töissä. Aamusella treenattiin Lentsun juttuja ja ne toimi kaikilla koirilla hyvin. Fyran kanssa käytiin aamupäivällä vielä kaupungilla käppäilemässä ja linja-autoasemalla.