Viikonloppu meni aika helteisissä merkeissä ja onnistuin aika hyvin kärventämään nahkani Päättämätön

Lauantaina matkattiin Fyran kanssa Helsinkiin ryhmänäyttelyyn jossa tuomarina toimi Juha Kares. Näyttely oli Tuomarinkartanossa ja sinne oli ilmoitettu 4 länderiä (Maya, Fyra, Roppa & Padi). Näyttelyssä kävi juuri sillain kun olin aikaisemmin ajatellut eli Maya oli ROP ja PN-1 ja Fyra PN-2 & Vara-Sert ja Padista leivottiin uusi Mva ja VSP. Fyran esiintyminen nurmikolla oli ihan ok, hieman lämpö teki vaikutuksensa ja oli hieman laiska. Askeleetkin sekosi muutaman kerran nurmikolla (tajusin vasta näyttelyn jälkeen etten ole koskaan Fyran kanssa harjoitellut nurmikolla...) Pöydällä Fyra oli nätisti. Saatiin ihan hyvä arvostelu ja ennen kaikkea Fyran reipas käytös mainittiin jälleen Hymy

1243973225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvänkokoinen, vahva silti feminiininen reipas narttu. Toivottavasti kallo ei enää voimistu. Pää voisi olla feminiinisempi. Kauniit silmät & korvat. Hyvä etuosa. Hyvä rintakehä & luusto. Hieman pitkä lanne. Riittävästi kulmautunut takaa. Lupaava turkki. Sujuvat liikkeet.

Näyttelyn jälkeen oli mukava rupetella piknikin äärellä Minnan & Oskun sekä Ernan kanssa. Hieman kuohuvaakin maisteltiin ja se olisi maistunut myös Fyralle (miten niin omistajaansa tullut...?) Sain todella hyviä vinkkejä Ernalta Fyran pään nyppimiseen ja karvat saivatkin kyytiä. Nyt Fyra ei näytä enää pallopäältä ja kallokin kutistui ainakin puolella. Olen innokas nyppijä, mutta en ole läheskään niin kova viimeistelemään vaan olen aina tykännyt tuollaisista karvaisista päistä. Jospa nyt innostuisin pitämään tuon Fyrankin pään siistinä. Ihan kokonaan en sitä uskaltanut nyppiä ettei ensi sunnuntaina tarvi viedä kehään kaljua länderiä Silmänisku Kiitos Piknik seuralle ja onnea uudelle muotovaliolle vielä tätäkin kautta!.

Kotiin päästiin viiden jälkeen ja loppuilta hengailtiin pihan varjoissa. Meillä on perhe sitten lisääntynyt muutamalla karvaisella jäsenellä. Aidatulle pihallemme on fasaani tehnyt pesän ja siellä killittelee 5 munaa... Pentuja odotellaan kuoriutuvaksi juhannuksena. Hullu lintu kun tekee pesän meidän pihalle Yllättynyt Jälkeenpäin (tiistaina) sain pikavoiton Helsingin reissulta. Olin ajanut pientä ylinopeutta 120-tiellä, onneksi kyseessä oli vain rikesakko... Pitää olla taas tarkempi tuon kaasujalan kanssa.

Sunnuntaina oltiin koko päivä hyttysten syötävänä metsässä. Olin ilmoittanut Fyran piskipalvelun jäljestämiskurssille. Ensin oli teoriaa ja sen jälkeen käytännönhajoitusta. Eka n. 20 metrin jälki (päässä oli pakasterasia jossa namia) tehtiin Annen metsiin ja loput kaksi jälkeä tehtiin Kiipunmetsiin. Fyra selvästi tajusi homman idean. Lähti hyvin jäljelle, mutta puolessa välissä jälkeä tuli pieni uskonpuute. Jatkoi kuitenkin hienosti loppuun asti molemmilla kerroilla. Kolmannella kerralla tiputtettiin muutama makkaranpalanen jäljelle ja Fyra vipelsi jo sen verran kovaa ettei se edes makkaroita ottanut Kieli ulkona Tätä tulisi nyt sitten jalostaa eteenpäin,oikein mukavaa aivojumppaa koirille Hymy Ilma oli kyllä niin haastellinen: hellekeli ja metsässä oli mukavasti hyttysiä... Kivasti vierähti 7 tuntia kurssilla. Voin sanoa että Fyra oli aika tattis koko viikonlopun jäljiltä. Harmi vaan kun muut kolme oli energiaa täynnä...