Torstaina mun pää ja keskittymiskyky oli ihan tipotiessään taisi pipoakin hieman kiristää. Työ asiat tuppaavat taas valvoittamaan hieman liikaakin. Torstaina käytiin ensin teinitreenissä pikkuisen pomppimassa. Ne meni miten meni, mun keskittyminen oli tosi vaikeeta ja kun mä en saanut itseäni niskasta kiinni niin Fyrakin alkoi haahuilemaan. No jotain pientä kivaa pidettiin ja lähdettiin Turkuun Kupittaalle tokoilemaan.

Tokot meni ööh... Fyra oli hyvä, mutta ohjaajalle iski kamala morkkis treenien jälkeen. Aiheena oli nouto ja seuraaminen (käännökset, sivuaskeleet ja taaksepäin kävely). Nouto vielä meni ihan hyvin, läksyksi saatiin pitämisen opettelu, mutta seuraaminen... Siis mulla on varmasti kaksi oikeaa kättä ja jalkaa. En pysty keskittymään koiraan samaan aikaan ja laskemaan sekä vaihtamaan rytmiä Kieli ulkona Liian paljon vaadittu ja Lentsulla oli tosi hauskaa... Seuraaminen normaalisti, hitaasti ja juosten vielä meni. Sekä käännökset oikeaan ja vasempaan. Täyskäännöksessä mun pää heilui tiedostamattani aina jolloin Fyra tulkitse sen vasemmalle menoksi (oikealle käännyttiin). Kun kiintokohdaksi otettiin pyörä niin sitten se alkoi jo sujumaan. Lentsu totesi, että Fyra on tainnut jo ottaa agia kun katsoo mun liikkeet niin tarkkaan. Ne sivuttaisaskeleet oikealle ja vasemmalle oli ihan tuhoon tuomittu yritys. Fyra teki hommia ja mä töpeksin. Pitää varmaan aloittaa treenit ilman koiraa Silmänisku Taaksepäin seuraaminen meni ihan kohtalaiseksi ekaksi kerraksi, Fyra kun osaa pakittaa käskystä jonkin verran. Mulle tuo kikkailu seuraamisessa on kyllä se vaikein juttu, siihen tulisi kuitenkin satsata todella paljon. Illan jälkeen fiilikset oli hieman maassa ja pääkoppa off-tilassa.

Tänään aamulla ennen töihin menoa treenasin niitä käännöksiä ja sivuttaisseurraamista. Otin kaikki koirat uhrikseni ja aloitin Duolla - > Bella -> Lucas ja vimppana Fyra. Täytyy sanoa, että homma toimi nyt kotona sisällä tosi hyvin. En tiedä teinkö sitten itse jotain erilailla vai oliko pääkoppa levännyt tarpeeksi?. Ihan yllätyin kuinka hyvä Duo on noissa sivuseuraamisissa. Siis se seurasi vieressä kuin olisi aina tehnyt niin. Kun sain varmuutta muiden kanssa niin Fyrankin kanssa onnistui hyvin Hymy

Illlalla käytiin vielä näytelmätreeneissä ja Fyra oli tapansa mukaan reipas otus Nauru Edellisen ryhmän namit oli kyllä Xtra herkullisia kun niitä oli tippunut maahan. Niitä piti popsia vähän väljä. Seisominen ja liikkuminen oli tosi hyvää. Fyra sai yhden innokkaan fanin Pekka-bretonista. Hassu koira itki ihan hulluna Fyran perään. Fyra oli titetysti moisesta kunniasta todella otettu Pusu Näytelmän jälkeen käytiin toisen kerran kävelemässä läheisessä "teletappimäessä" edestakaisin. Mentiin viisi kertaa hitaasti kävellen ylös. Fyra oli keskiviikkona tosi ihmeissään ja kyllä se nytkin hieman ihmetteli kun kiivettiin samaa mäkeä monta kertaa edestakaisin. No kohta ne läheisten talojen asukkaat alkaa soittelemaan poliisille kun kapuilen siellä monta kertaa viikossa koiran kanssa.

Isojen tyttöjen kanssa piti sitten vielä käydä ravilenkillä. Mentiin sellainen puolentunnin kevyt kävely/hölkkä ja Bella & Duo menivät koko ajan ravilla. Pitää nyt näitäkin harrastaa enemmän ainakin kaksi kertaa viikossa.