Torstaina lähdettiin urheasti Turkuun tokoilemaan Iiriksen ja Nemon kanssa. Himpun verran houkutti jäädä kotiin peiton alle, mutta ei... Silmänisku Pakkohan sitä oli päästä katsomaan mitä Lentsu keksi tällä kertaa meidän päänmenoksi Hymy Kupittaalla ilma näytti yhtä ankealta kuin Forssassa. Vettä satoi ja tuuli ihan mahottomasti. Varsin mukava tokoilu ilma...

Ylläripylläri teemana oli maahanmeno. Juups, mulla nousi siinä vaiheessa jo niskakarvat pystyyn vaikka olinkin pukeutunut pitkiin kalsareihin-fleeceen, tuulipukuun ja kumiasuun (sadetakki & housut). Helppoa kuin heinänteko länderin kanssa. No onneksi sain yllättyä Fyran reippaudesta, vaikka se muuten oli hieman vaisumpi niin kyllä se hommia teki silti ihan kunnolla koko ajan.

Leikkien nopeaa maahanmenoa Peruuteltiin märällä ja sateisella nurmikolla ja käskytettiin maahan. Nopea palkkaus ja sama uusiksi niin että liike säilyi. Onnistui Fyran kanssa hyvin, vaikka oli sellainen ilma.

Vierestä maahan Otettiin perusasennosta maahanmenoa. Fyra toimi edelleenkin ihan hyvin, vaikka maahanmneot eivät supernopeita olleet. Kaikkea ei voi vaatia, mutta meni sentään maahan Hymy Pikkuisen meni vinoon jonka vuoksi treenattiin maassa olleen lankun vieressä. Oikeallä käsi avustaa ja vasemmasta heitetään/annetaan nami.

Ruudussa maahanmenoa Jätettiin koiruus seisomaan ruudun keskelle ja käskettiin maahan. Matkan pituutta lisäättiin koko ajan. Fyra ei olisi halunnut seistä joten se otti sitten istumasta maahanmenoa. Meni ihan hyvin, vaikka matkaa en saanut paljoa kasvatettua.

Maahanmenoa -> vapautus eteen Näiden jälkeen otettiin maahanmenoa niin että laitettiin eteen namikuppi/lelu. Fyralle valkkasin namikupin kurjan ilman vuoksi. En tiedä olisiko lelu sytyttänyt niin hyvin. Vietiin nami yhdessä käskettiin koira maahan ja kierreltiin koiran ympärillä -> palattiin vierelle ja vapautettiin eteen namille. Fyra varasti ekalla kerralla suoraan kupille ja söi nakin, mutta sen jälkeen alkoi homma toimimaan. Vaikean olosuhteen vuoksi en pystynyt ihan kokonaan kiertämään Fyraa ympäri. Täytyy myöntää, että ollaan otettu tosi vähän muutenkin maahanmenoa Nolostunut Otettiin muutama toisto jonka jälkeen lopetettiin. Vimpalla kerralla Fyra toi kupin mukaan mulle...

Paikallamakuu Loppuhuipennuksena oli paikallamakuu haastavassa ilmassa. Fyra oli Nemon vieressä ja Fyra pysyi ihan hyvin. Palatessa koiran vierelle se nousi hieman ennakkoon kun annoin huolimattomasti namin Fyralle maahan.

Kiitos Lentsulle mukavista tokoista ja Iirikselle seurasta ja kyydistä!. Mukava reissu vaikka ilma olikin mitä oli... ja ensi kerralla ei lähdetä sitten oikaisemaan... Kieli ulkona