Tänään oltiin tokoilemassa Turussa. Iiris tuli meitä hakemaan hyvissä ajoin joten mentiin Elonkiertoon juoksuttamaan koiria. Voi kun niillä oli hauskaa Hymy Kamut ei ollut piitkään aikaan juosseet kunnolla yhdessä ja sitä vilinää kestikin sitten hetken aikaa. Luultiin aluksi, että saattaisi 10-tielläkin olla juhannusruuhkaa mutta se osoittautui vääräksi. Tuttuun tapaan pysähdyttiin vakkari huoltsikalle ennen Turkua ja haettiin pikkasen syötävää Silmänisku

Meillä oli ihan superhauska kerta Fyran kanssa. Viime kerralla olin hieman maassa koko seuraamisjannailujen kanssa, mutta tänään oli niin hauskaa ja Fyrallakin oli oikea asenne. En tiedä johtuiko se paremmasta namista (sydän) vai mistä mutta Fyra oli ihan pro, kerrankin!.

Nopeat sivulletulot Aluksi otettiin nopeita sivuille tuloja kaikista mahsollisista asennoista. Ideana oli, että koira tömahtää jalkaan sivulletullessaan. Fyralta tämä onnistui hyvin. Se killitti ja katteli mua koko ajan ja oli ihan täpinöissään.

Paikalla makuu Toteutettiin hieman erilailla kuin aikaisemmin. Kaikki oli ringissä ja jokainen meni vuorotellen ottamaan ringin keskelle sivulletuloa ja palkkamaan koiraa. Muut suorittavit sen aikaa paikalla makuuta. Fyra oli taitava pysyi hyvin maassa eikä tietokaan muusta, myös sivulletulot onnistui hyvin.

Ohjattu nouto Tätä treenattiin alustan kanssa. Koira merkille ja suunta käsky. Fyra oli ihan pro, se meni joka kerta alustalle läpsimään ja hokasin muutenkin idean tosi hyvin. Olen ylpeä Pusu

Temppunurkka Jokaisen tuli esittää keskellä temppu joita muut sitten matki ja opetteli. Meillä kävi niin että osattiin juuri ne temput mitä eri koirat meille näytti eli pyöriminen, tassujen antaminen, kieriminen ja peruutus sekä me näytettiin five (läppää ylävitosen).

Uusi temppu oli sitten sellainen jossa koira peruutta ohjaajan ympäri eli koira perusasennossa. Perusasennosta ja  se lähtee peruuttaen kiertämään ohjaajan ja palaa takaisin perusasentoon. Fyra oli tässä(kin) ihan huippu se hoksasi heti jutun idean ja meidän l temppuvarasto täyttyi yhdellä i -takamus- tempulla. Lentsu laittoi meidät vielä näyttämään temppua kun Fyra hoksasi sen niin hyvin. Jotain hyötyä on siis agitreeneistäkin ollut. Fyra osaa käyttää tosi hyvin takapäätä.

Ensi viikolla onkin sitten viimeinen kerta ja kilpailu. Ihan tyhmää kun kurssi loppuu, mutta onneksi heinäkuun lopussa alkaa uusi Silmänisku