Lauataina Forssan seuduilla tapahtui: naapuripitäjässä oli makkaramarkkinat ja Forssassa Suvi-illan maratooni. Käytiin Fyran kanssa molemmissa hengailemassa, Fyran mielestä taisi makkaramarkkinat olla paljon kivempi paikka Kieli ulkona Suvi-illassa katseltiin kympin ja puoli maratoonin lähdöt. En taas ollenkaan muistanut, että siellä käytetään starttipistoolia, mutta eipä ollut hätää sillä Fyra makoili tyytyväisenä maassa kun laukaukset tapahtui. Ehkä oli hyvä etten muistanut, tilanne oli mahdollisimman normaali.

Alku illasta oltiin sovittu Anun kanssa treffit ja mentiin Paavolaan lenkkeilemään 7 koiran voimin. Koirat saivat vipeltää tunnin metsälenkin ajan vapaana. Pikku pojat oli läheissellä kentällä ilmeisesti pahan teossa sillä ennen metsästä tuloa sieltä kuului laukaus ja sen jälkeen pojat istui kiltisti betoniporsaan päällä... Poikien ilme oli kyllä aika hauska kun ne tuijottivat koiria jotka tulivat yksitellen pois metsän uumenista. Lenkin jälkeen suunnattiin nokka kohti Pukon kenttää ja tehotreenejä. Taas siellä kentällä meni vaivaiset 2,5 tuntia. Pelottavinta oli se, että kaikki tuntui onnistuvan ja menevän hyvin. Me ollaan varmasti tehty jotain väärin... Nauru Kiitti Anu ihan älysti, oli aika superia Cool

Illalla jäin porukoille yöksi kun en jaksanut mennä omaan kotiini. Matti oli lähtenyt Helsinkiin Metallican keikalle. Koirat saivat luxusta ja nukkuivat vieressäni. En muuten meinannut saada unta kun heräilin koko ajan kun piti korjata asentoa. Näin nopeasti sitä tottuu nukkumaan ilman koiria sängyssä... Bella tärisi alku yön kuin haavanlehti sillä lähistöllä ukkosti ja jyrisi. Ilmeisesti se jossain vaiheessa rauhoittui kun olin itsekkin nukahtanut.

Sunnuntaina oli ihan mälsä ilma. Harmaata ja synkkää. Käytiin Tolpan kanssa Humppilassa ja Fyra pääsi mukaan -jälleen-. Käytiin museorautatiellä ja Lasitehtaalla pikaisesti. Selvisin ihmeen kaupalla ilman mitään ostoksia. Iltapäivällä mentiin Johannan ja poikien kanssa Lattariin lenkille. Heti alkoi tietysti satamaan joten käveltiin lenkki väärinpäin. Koirista olisi saanut ihan superhauskoja kuvia kun kahlailtiin polven korkuisessa heinikossa. Tytöt loikkivat ja pienestä miehestä ei näkynyt mitään. Ainoastaan heinikon heilumisesta näki missä poika lyllertää Hymy Koirilla oli kyllä ihan X-tra hauskaa keskenään, juoksivat minkä jaksoivat. Kiitos kavereille lenkistä!.

Kotiin päästyäni huomasin Bellan potkivan ilmaa oikealla takatassulla. Mitään siellä ei näkynyt, mutta ilmeisesti siihen oli joku tikku osunut. Varmaan myötätunnosta alkoi Duokin potkimaan vasemmalla jalalla ilmaa Yllättynyt Miten niin nuo kaksi on kuin paita ja perse?. No ei menty sitten illalla ravilenkille kun kaksikko potki ilmaa kilpaa... Fyran kanssa sen sijaan käveltiin läheiseen mäkeen käppäilemään. 5 kertaa kivuttiin ylös ja saatiin kauhea sade niskaamme. Siinä vaiheessa ajattelin olevani hullu... Kuka tälläistäkin tekee ihan huvin vuoksi ja vesisateessa? Päättämätön Loppu illan koirat oli jostain kumman syystä ihan raatoja. Minä mukaan lukien...