Tiistaina käytiin aksaamassa Iiriksen ja Nemon kanssa Pukon kentällä. Otettiin kaksi erilaista pikku rataa. Helle kyllä vaati veronsa niin Fyralta kuin multakin. Erityisen tyytyväinen olin keppeihin. Verkot on sen verran auttaneet jo nyt (4 päivää käytetty) että Fyra osaa käyttää tosi hyvin takapuoltaan pujotellessa. En vaan oikein tiedä miten tulisi treenata ilman verkkoja pysty kepeillä?. Jos ottaisi nyt vaan verkkoja heinäkuun ajan ja katsoisi miten hyvin jää lihas muistiin sitten kokeilisi åysty keppejä. Vaikeaa...  Aksan jälkeen käveltiin vielä Paavolan metsässä lenkki, missä Nemo & Fyra saivat pomppia vapaana. Kiitos Iiris ja Nemo! Hymy

Torstaina pääsin ekaa kertaa koko kesänä omiin ryhmätreeneihin Bellan ja Duon kanssa Cool Paikalla oli meidän lisäksi vain Ulla ja Miia. Otettiin Agirodun Open class rataa. Tutustumisessa se vaikutti toooosi helpolta, mutta radalla sain kuitenkin ongelmia aikaiseksi. Bellan kanssa meni putken jälkeinen hyppy pitkäksi kun liikuin itse liikaa ja Duolle ongelmaksi koitui kepit. Ensin yritin vain heittää suoraan väliin, mutta Duo ei ollenkaan hidastanut vaan se ampui kakkosväliin. Kun lähetin kepeille ja tein samalla leikkauksen keppejen vasemmalle puolelle meni Duo tosi hyvin. Fyrakin pääsi lopuksi tekemään omia ratojaan ja pidettiin ainakin hauskaa jollei muuta Kieli ulkona Treenien jälkeen käveltiin vielä Ullan ja Sakun kanssa jäähdyttelylenkki. Ullalle ja Miialle kiitos ltreeniseurasta!.

Perjantaina oli agifestaripäivä. Sovittiin Anun kanssa treffit kolmelta Pukon kentälle ja vuorossa oli lenkkeilyä, agia, lenkkeilyä sekä maailamn parannusta. Mukavasti vierähti yli neljä tuntia... Otettiin tällä kertaa hyppyjumppaa kaikkien kanssa sekä Fyran kanssa vielä keinua kahdessa osassa. Oli taas niin kivaa ja rentoa Cool Kiitos kaverit!

Tänään vietinkin sitten päiväni töissä ja sen jälkeen kajosin taas Fyran turkkiin... Nyt se on ihan kalju ja näytelmä on viikon päästä Yllättynyt Mistäköhän saisi nopeasti irtokarvaa?. Iltapäivällä käytiin hieman kävelemässä Wahrenissa ja kuuntelemassa festariesiintyjien lämmittelyitä. No eipä Fyra metelistä ollut moksiskaan, tämän tiesin jo etukäteen mutta oli ihan kiva käydä vähän käppäilemässä kauniissa ilmassa.

Huomenna pitäisi startata heti aamusta kohti Nastolaa ja agirotua. Kivaa nähdä taas tuttuja Nauru