Maanantaina käväistiin Turussa Niinun yksärillä. Otin tytöt mukaani, mutta radalle pääsi ainoastaan Duo ja lopuksi katsottiin vielä Fyran kontakteja missä vaiheessa ne on tällä hetkellä.

Niinun kehittelemä rata oli just sellainen mitä meidän tulisi treenata Duon kanssa. Kaikki meni sen jälkeen ihan hyvin kun aloin antamaan Duolle tilaa. Eniten ongelmia tuotti ne pitkälle hyppäämiset. Niitä pitäisi ihan oikeasti alaka treenaamaan niin että Duo pystyisi ponnistamaan ja "sukeltamaan". Mun ongelma on edelleenkin väärissä (turhissa) paikoissa tapahtuvat ihme venkurat. Joo-o tuntui taas niin vaikealta Silmänisku Fyran kontaktit on ihan hyvässä vaiheessa, nyt pitäisi vaan alkaa enemmän liikkumaan niissä ja vaihdella välillä palkkausta leluun. Tätä mun täytyy nyt taas miettiä hetken aikaa ennen kuin alan mitään väsäämään.

Treenit oli kyllä aika hikiset. Mun selästä valui solkenaan vettä ja jopa Duokin kävi välillä maahan sammakko-asentoon. Jäähdyttely lenkillä saatiinkin sitten mukava vesikuuro niskaamme -taas- ja ne sadevaatteet...? No ne oli tietty kotona.

Tiistaina käytiin Fyran kanssa Kiipulla piskipalvelun eskarissa. Mulla on edelleenkin niitä käyntejä käymättä. Tällä vauhdilla saan ne suoritettua varmaan vuoden sisällä... Otettiin seuraamista ja täyskäännöstä, eteenmenoa sekä luoksetuloa. Oli ihan kiva tunti ja Fyra kuunteli koko ajan tosi hyvin. Välillä se tosin varasti lelun taskustani ja alkoi tappamaan sitä... Sama homma on nyt muutaman päivän ollut aamuisin ja iltaisin. Hakee kanan tai pallon ja vetää sen kanssa ihan hullua kyytiä sisällä Yllättynyt Samanlaista menoa kun se veti parin kuukauden ikäisenä iltahepuleina. Mielestäni olen kyllä tehnyt sen kanssa paljon kaikkea. Ymmärtäisin jos nuo vanhemmat alkaisivat revittelemään kun välillä joutuvat olemaan hieman vähemmmällä. Koulun jälkeen käytiin vielä mäkikävelemässä Fyran kanssa 15 minuutin ajan. Otti muuten mukavasti omiinkin takareisiin Hymy

Keskiviikkona nähtiin Anu, Noomi & Diva. Meidän sessiot venyt tapansa mukaan nelituntisiksi joten olin lähemmäs yhtätoista illlalla kotona. Ensin vähän juteltiin ja katselin Noomin & Divan seuraamista, hain sopivaa mielikuvaa mitä hain ja sen kyllä sain Cool Sen jälkeen mentiin tunnin lenkille Paavolan metsään. Lenkin jälkeen vähäsen aksaa. Otettiin kontakteja ja keppejä. Keppejä otin Fyran kanssa ohjureilla ja isojen tyttöjen kanssa ilman. Fyra ihmetteli aluksi hieman ohjureita, mutta alkoi kuitenkin menemään hyvin. Viimeiset kerrat oli jo suorastaan loistavia. Fyran kanssa otettiin myös keinun alastuloa ja ylösmenoa Anun hetsauksella. Toimii hyvin, ainakin tässä vaiheessa. Puominlastulolla vaihtelin paikkaani ja Anu palkkasi muutaman kerran Fyran. Tätä tulisi treenata jatkossa enemmän. Haluan että Fyran katse pysyy edessä eikä käänny minun suuntaani.

Bella ja Duo otti myös puominalastuloa. Vaihtelin Duon kanssa paljon palkkaamistapaa. Alustalla, vapautuksen yhteydeässä, namikupilla esteen taakse vapautuksella. Täytyy sanoa, että vauhtia oli todella hyvin sekä onnistumisprosentti oli täydelllinen. Täytyisi nyt jatkaa tällä tapaa eikä aina käyttää sitä alustaa puomin päässä... Bellallekkin tein samaa, mutta koska Bellalla ei ole mitään varsinaista käskyä niin namikupin avulla joka oli esteen takana se hyppäsi aika komeasti kontaktin yli. Täytyy miettiä pitääkö mun nyt vielä opettaa sille kontaktikäsky vai mennäänkö vanhalla tyylillä. Kepit oli Bellalla ihan sikamakeet kun hetsasin sitä!. Hitsit kun se pujotteli lujaa Cool Anu sanoi sen jopa vinkuneen ekalla kerralla Yllättynyt IhQ-Bella!.

Treenin jälkeen käveltiin vielä pieni peltolenkki ja siellä Fyra sai omia kaahari hepuleitaan. Välillä se pysähtyi katsomaan jahtaako kukaan sitä ja sen jälkeen meno jatkui. Hassu otus!. Kiitos tehoteamille keskiviikko-illasta!, tuli hyviä oivalluksia ja ennen kaikkea ruopautuksia Silmänisku