Tiistaina lähdettiin ennen seiskaa ajelemaan kohti Halikkoa. Kaskummaa kun koko matkan ajan Pertteliin asti satoi niin kovaa vettä ettei auton pyyhkimet meinnannut riittää. Sai kyllä ajaa kieli keskellä suuta ja nenä kiinni ratissa. Koirat oli taas niin innoissaan kun pääsivät perille. Taisi Fyra mennä heti ensimmäisenä moikkaamaan Leenaa ja Lucas perässä. Tällä kertaa mun koirat oli aika hyvässä kunnossa paitsi ongelmatapaus Duo...

Bella aloitti tälläkin kertaa ettei stressaisi niin paljoa. Bella oli taas aluksi hieman jännittynyt mutta rentoutui taas todella hyvin. Bellan mielestä kaikkeen pitää aina ensin suhtautua jännittäen. Muori kuitenkin ummisti silmänsä ja nukkui tyytyväisenä käsittelyn ajan.

Duo olikin sitten tapansa mukaan jumissa. Koko vasenpuoli oli taas ihan turvonnut ja rintaranka jäykkänä. Duon harrastuksena on voltit jotka ovat sellaiset 360astetta eikä se ymmärrä ettei sen kroppa kestä sellaista. Naurettiin Leenan kanssa, että Duo kuvittelee olevansa show-painija... Duo ilmoitti taas katsellaan koska häneen sattui, hyvin kuitenkin saatiin paikat auki ja saatiin käskyksi jatkaa taivuttelua kylkiin ja päähän. Leena sanoi Duon saaneen takaisin lihaksia ja näyttää nyt olevan muuten todella hyvässä kunnossa.

Fyra sitten päätti häkistään päästyään käydä uudelleen Leenaa pusuttumassa. Leena kehui Fyran saaneen pussihousut Nauru Siis lihasta on tullut paljon lisää ja samalla selkään leveyttä. Samalla Leena ihmetteli Fyran leveää lantiota Silmänisku Länderit kun tuppaavat olemaan aika kapoisia (ainakin meidän Bella...). Fyraa katsottiin istuen ja se oli ihan suora tällä kertaa. Pientä kireyttä löytyi etutassujen hauiksista. Niitä tulisi hieman hieroskella kotosalla. Myös oikeanpuoleissa lantiossa oli pientä jäykkyyttä, mutta muuten Fyra oli erinomaisessa kunnossa. Hyvin kakara malttoi olla paikallaan käsittelyn ajan.

Lucas pääsi porukan viimeisenä käsittelyyn siihen asti poika oli kuorsannut häkissään... Poika antoi taas hyvin käsitellä vasemman puolen, mutta oikea (trauma puoli) oli taas vaikeampi, mutta kyllä loppujen lopuksi poika meni itse vasemmalle kyljelle makaamaan. Poika osaa välillä olla hieman jäärä Silmänisku Poika oli oikein hyvässä kunnossa. Lantion seutu oli pehmeämpi eikä pahempia jumiakaan löytynyt muualta kuin niskasta. Annetaan nyt sitten nokkoskuuri taas muutaman viikon ajan jotta saataisiin kuonat liikkeelle kehosta.

Samalla varasin taas 4 kuukauden päähän ajan kaikille koirille. Näyttää siltä, että Bellan ja Lucaksen väli on 4 kk ja Duon väli on kaksi  kuukautta. Mulla on lokakuussa parin tunnin ajan jonne ilmeisesti otan Duon lisäksi Fyran, mutta katsotaan kuka Duon lisäksi tarvitsee eniten hoitoa.

Kotimatka sujuikin sitten huomattavasti nopeammin kuin menomatka. Vettä ei satanut ja sai ajaa 100km/h aamun viidenkympin sijaan... Koirat olivat tiistaina totaali vapaalla eivätkä tehneet mitään ja sen kyllä huomasi Fyrasta. Se kantoi kaikki kengät eteisestä ja sai hirmuisia hepuleita lelujensa kanssa. Duo laittoi myös parastaan tappamalla ja teurastamalla pehmoleluja (kaivoi vanut esille pitkin asuntoa...). Välillä Duo ja Fyra laittoivat sohvalla painiksi ja minä yritin toisella silmällä katsoa ettei meno mene liian hurjaksi. Onneksi keskiviikkona aloitettiin jo melkein normaali arki...