Torstaina oli jälleen vuorossa Kupittaa ja Lentsun toko. Aluksi katsottiin kotiläksy ja me näytettiin peruuttamista. Se onnistui ihan hyvin kunhan vain itse kävelen tarpeeksi nopeasti, muuten Fyra laittaa helposti pyllyn alas. Tämän jälkeen otettiin pitämistä tunnarikapulan kanssa. Joo-o Fyra oli sitä mieltä että nurmikko oli ällö. Se ei halunnut hakea kapulaa nurmikolta, mutta kun päästiin hiekalle niin kaikki oli ok. Tämä sama tapahtui edelliselläkin kurssillä kun oltiin samassa kohtaa puistoa. Muulla nurmikolla onnistui. Ota nyt selvää noista länderin aivoituksista Kieli ulkona Tämä saatiin sitten kotiläksyksi.

Uutena juttuna otettiin merkkiä. Se olikin tosi hauskaa Hymy Fyra jätettiin istumaan ja minä kävelin hippaloimaan merkkitötsän taakse. Koira käskyllä merkillä seis-käsky ja sen jälkeen lelupalkka heittäen. Fyran mielestä tämä oli ihan superhauskaa. Tämä onnistuikin sitten hyvin.

Lisäksi otettiin häiriössä liikkeestä maahanmenoa ja seisomista. Nämäkin alkavat jo olemaan ihan vaiheessa. Tosin mun pitäisi muistaa pitää palkka oikeassa kädessä... Tämä onkin sitten huomattavasti vaikeampi juttu. Palkkausta tulisikin myös vaihdella: välillä heittäen ja välillä antaa kädestä. Häiriössä tehtiin liikkeestä maahanmeno jossa kaikki oli ympyrässä ja likkui ringistä poispäin. Lentsu antoi käskyt. Istuminen tehtiin 2-3 ryhmissä jossa 1-2 koirakkoa tuli vastaan ja seisominen tapahtui kaikilla suurinpiirtein samalla viivalla. Oli ihan mukavaa treeniä.

Paikalla makuu meni meidän osalta ihan lörinäksi. Sitä ei olla kyllä ollenkaan treenattu Nolostunut Fyra alkoi heti haistemaan ja nousi. Tähän saatiin neuvoksi kuppi. Eli Fyra jätetään paikalla makuuseen ja minä kävelen normaalisti koiran eteen muutamien metrien päähän. Laitan jalkoihini kupin jossa on palkka. Kun liike on suoritettu vapautan eteen kupille. Tämä toimi hyvin. Fyra pysyi huomattavasti tarkkaavaisempana kuin aikaisemmin. Tätä pitäisi nyt treenata paljon lisää ja kasvattaa etäisyyttä.

Kurssin lopuksi käveltiin vielä Marjan & Roiston kanssa rinksa Turun keskustassa jokilaivoja tiirailemassa. Maalaiskoirille tämä oli tosi iso juttu Nauru Tunti kului nopeasti köpsötellessä. Harmi vaan kun lompsa jäi autoon, muuten olisi voinut käydä jätskillä. Iso kiitos mukavasta torstaista kaikille asianosaisille Hymy