Tämän viikon teema on selvästi aksa. Maanantaina käytiin Anun kanssa kentällä treenaamassa viime viikon keskiviikkona opittuja juttuja. Yllättäen ne onnistui jopa hyvin Kaikkia koiria palkattiin joko lelulla tai namikupilla eli Anu leikki Fyran kanssa ja minä Noomin kanssa. Bellalla ja Duolla oli namikuppi jota ne ei meinannut millään hoksata. Tulis varmaan treenata usemmin niidenkin kanssa tuota... Fyra leikki tosi hyvin Anun kanssa. Oli oikein mukava maanantai-ilta ja fiiliskin oli tähtien korkeudella lopuksi käveltiin vielä tuttu remmilenkki jäähdytellen. Kummasti näissä sessioissa vaan menee se kolme tuntia vaikka kuinka tehokkaita yrittäisi olla. Kiitos Anulle & Noomille!.

Keskiviikkona vietin vapaata ja menin taas tuulispäänä joka paikkaan. Aamulla tunnin lenkki sen jälkeen salille. Salin jälkeen normaalit siivoukset ja sen jälkeen lähdettiin Johannan ja poikien kanssa Lattariin lenkille.

Johannan ottamat kuvat voivat varmaan kertoa enemmän kuin tuhat  sanaa. Kuvista varmaankin näkee oliko koirilla kivaa vai ei Manki näyttää taas kuvissa vielä hullummalta  mitä se todellisuudessa on.... Kiitos Johanna & pojat mukavasta iltapäivälenkistä ja kuvista.

Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Tunti ehdittiin kotona huilimaan kunnes lähdettiin Anun kanssa Turkuun Hitti-areenalle aksaamaan. Oltiin perillä puolituntia ennen ryhmän alkua ja aikataulutkin oli hieman jäljessä joten lähdettiin pitkälle lenkille.

Jaakolla oli jälleen kerran tosi kiva rata. Tämäkin tulee taas treenata osittain ennen seuraavaa kertaa. Duo pääsi ekana ja meidän vahvuuksia on kuulma kierrot ja heikkouksia (mun) ennakoinnit. Homma kuitenkin saatiin pelittämään ihan kivasti, mun pitäisi nyt muistaa vaan etten vapauttaisi Duoa kontakteilta liikkeellä vaan olisin pysähdyksissä. Vaikeata...

Fyran kohdalla pelkäsin yliväsymystä tai sitten yliriekkumista mutta ilmeisesti paineiden päästeliminen höyrykattilasta oli ihan hyvä idea Hyvin Manki jaksoi puolentoista tunnin poikien juoksuttamisen jälkeen aksata. No sai se sentään levätä melkein kaksi tuntia ennen kuin se pääsi tosi toimiin. Fyran kanssa otettiin loppu rataa ja alku rataa. Fyra kun ei vielä osaa keppejä ja keinua. Sylkkäri-takaaleikkaus onnistui hyvin tosin sitten huomasin ettei pituutta olla kauheasti otettu. Kolme palikkaa ja Fyra käveli niiden yli. Otettiin erillisenä ja palkkasin lelulla ja hyppäsi hyvin. Samoin tehtiin pussin kanssa. Sen jälkeen otettiin ratana ja Fyra vaan innostui ja vauhti kasvoi mitä enemmän se sai esteitä mennä. Lopuksi otettiin vielä radan alkua muutaman kerran ja sekin sujui hyvin. Tämä oli sellainen superonnistumis päivä Mankin kanssa  Täytyy nyt nauttia kun seuraava kerta voi olla taas mallia: katastrofi... Illalla oltiin hieman ennen kahtatoista kotona sisällä kun kävelin vielä Turussa pienen jäähdyttelyn ja kotosalla vielä pidemmän puolituntisen. Raskaita nämä keskiviikot, mutta kuitenkin niin antoisia