Keskiviikkona käytiin Johannan ja poikien kanssa lenkkeilemässä Lattarissa. Ilma oli tosi kaunis ja lämmin. Koirat oli taas ihan kahjoja ne juoksi kuin päättömät kanat pitkin peltoja. Erityisen ihmeissäni olin pienestä miehestä joka juoksi pitkän tovin Fyran perässä. Tosin se näky oli aika hupaisa Pojan vauhti ei oikein riittänyt Fyran kanssa kirmaamiseen joten puuttuvan vauhdin korvasi kova kiljunta... Jacky & Fyra piti taas ihan omaa kivaansa. On se niin kivaa kun on tasaväkinen kaveri jonka kanssa painia. Kiitos Johannalle ja pojille. Illalla kotona oli neljä väsynyttä koiruutta.

Torstaina menin vasta yhteen töihin joten sovin aamuksi lenkin Iiriksen, Pipsan & Nemon kanssa Mustialaan. Otin tällä kertaa mukaani vain Fyran. En ollut koskaan aikaisemmin tuolla suunnalla ollut lenkillä ja täytyy sanoa että oikein kivat maastot löytyi sieltäkin. SInne voisi mennä lenkille toistekkin. Kesken lenkin tuli tosi iso sadekuuro ja hieman kastuttiin. Koirilla oli ihan sikahauskaa Fyra & Nemo juoksivat sydämensä kyllyydestä. Fyra hullutti Nemonkin juoksemaan sänkipellolla. Siellä ne juoksi kaksistaan ympyrää, Fyralla oli suussa minikokoinen Ossi Orava ja ihmetys kun se ei hukkunut sinne pellolle. Välillä pientä lelua kannettiin yhdessä ja sitten taas juostiin, juostiin & juostiin. Hyvin lähti Fyralta virtaa pois Kiitos Iiris!. Lenkin jälkeen kokeilin vielä kotona keppejä niin että otin toisen ohjurin pois ja se sujui ilman ongelmia. Tosin palkalle meinaisi juosta muutaman kerran salaa...

Tänään perjantaina oli töistä vapaata ja se vietettiin oikein tehokkaasti minkä muunkaan kuin aksan parissa Oltiin sovittu kolmeksi treffit Anun, Noomin & Divan kanssa Paavolan metsään. Ensin mentiin lenkki ja sen jälkeen aloitettiin treenaus. Mun koirat oli taas metsässä ihan pöhköinä ne juoksi ympyrää meidän ympärillä  ja oli muutenkin tosi villejä, jopa Lucas Ratakin saatiin tosi nopeasti rakennettua. Anulla oli Muotkan 1-luokan rata joka me otettiin kokonaisuudessaan. Siinä sai sitten juosta!. Hitsit kun oli kivaa mennä tuollaista vauhti rataa!. Bella & Duon treenaus meni ihan nappiin. Fyrakin pääsi ekaa kertaa pitkälle radalle ja melkein kokonaan se saatiin otettua. Tosin mun piti lopettaa rata 5 ensimmäisen esteen jälkeen kun rengas oli pitkästä aikaa kentällä. SItä piti ottaa ihan erikseen, meinasi mennä sivusta. Sen jälkeen me päästiinkin 13 estettä putkeen. Fyra selvästi nautti kun se sai mennä helppoa rataa ja samalla hieman pidempää. Fyra oli mainio otus ja kyllä sillekkin vauhtia taitaa tulla. Kepit otettiin niin että yksi ohjuri puuttui keskeltä keppejä. Oli kyllä niin hauskat festit tälläkin kertaa. Näissä treeneissä on aina niin rentoa ja mukavaa. Ei ole kiire minnekkään ja tietää koko ajan että joku katsoo suoritusta. Onhan se aika rankkaa kaksistaan roudata esteitä edes takaisin, mutta välillä pidetään taukoja ja nautitaan pillimehua  & suklaamunkkia Treenien jälkeen käveltiin vielä hämärässä sammakkojen täyttämässä metsässä jäähdyttelylenkki. Metsä on muuten aika pelottava paikka kun alkaa oikein kunnolla hämärtämään... Mukavasti kentällä ja lenkkeilessä vierähti viisi tuntia päivästä. Kiitos Anu ja tytöt!