Loppu viikko meni taas nopeasti kun olin koko viikonlopun töissä lähes tulkoon koko päivän. Torstaina ehdittiin kuitenkin aksaamaan Anun teiniryhmään Bella & Duokin oli tällä kertaa teinejä kun kilpailevien ryhmään ei ollut tulossa paljoa treenajia. Anu oli kehitellyt kivan radan. Osa pätkästä oli keskiviikon Jaakon treeneistä minkä vuoksi meillä sujuikin alku hyvin Lopussa en malttanut tehdä kunnolla välistävetoa kunnolla Fyran kanssa samalla tajusin ettei me oltu sellaista vissiin koskaan edes tehty... No ei mikään ihme etten taas osannut ohjata nappulalle kunnolla uutta asiaa. Treenit oli tosi kivat ja nyt muistin ainakin suurimmaksi osaksi pysähtyä kontakteille vapautuksen ajaksi.

Perjantai meni ihan sumussa kun menin vasta yhteen töihin ja pääsin vasta kahdeksalta pois. Lauantaina menin vasta kahteentoista töihin joten käytiin aamusella Fyran kanssa torilla kävelemässä sekä paikallisessa koirakaupassa ostamassa muutama luu Lucakselle ja Fyralle. Hiukan harmitti mennä niin kauniina päivänä töihin... Illalla jäin vielä hetkeksi porukoille kun siellä oli vieraita ja Manki keräsi taas kaiken huomion. Se kiipeili vuorotellen kaikkien sylissä eikä olisi lähtenyt kulumallakaan pois. Ohjelma numeroon kuului myöskin lelujen esittäminen ja niiden kanssa leikkiminen...

Sunnuntaina ehdin nopeasti käymään ennen töihin menoa Riihivalkamasssa järjestetyissä tokokilpailuissa. Paikalla oli tuttuja koiria mm. Roisto ja Rasmus. Fyra ei olisi millään halunnut lähteä sieltä kotiin. Hetken aikaa ehdittiin katsomaan voittajaluokkaa ennen kuin lähdettiin kotiin. Illalla heti töiden jälkeen lähdettiin Johannan ja  poikien kanssa pitkästä aikaan Elonkiertoon lenkille. Koirilla oli niin hauskaa juosta pitkin peltoja ja nurmikkoja kun eläimet oli lähtenyt vuohia lukuunottamatta talven viettoon. Nappuloilla oli ainakin tilaa temmeltää Valitettavasti se syksy taitaa tulla sillä jo kahdeksan aikaa alkoi hämärtämään sen verran ettei oikein kunnolla meinannut nähdä. Ihan tyhmää... Kiitos Johannalle ja pojille lenkistä!

Aamulla poistin ensimmäisen ohjurin Fyran kepeistä, mutta eipä se mitenkään vaikuttanut. Tiistaina ajattelin poistaa seuraavan. Kivaa seurata miten nuo kepit kehittyvät ja millä tahdilla noita ohjureita voi kepeistä ottaa pois. Löysin Fyrasta yhden kuvankin Äetsän ryhmiksestä. Ilmeisesti tämä on otettu ryhmäkehästä kun ollaan odoteltu vuoroamme.