Sain muutama päivä sitten tälläisen hienon kuvan mailiini Aika hyvin 8:n koiraa pysyy suurinpiirtein paikoillaan samaan aikaan... Kuvassa on siis 10:stä pennusta seitsemän ja iskä-koira. Muutenkin kuvaukselle toi haasteita tihkusade sekä pimeys.

© Harri Nurmi

Fannimer A-pentuetta. Ylärivi vasemmalta: Gromit, Raisu, Ruca, Maya & Fyra. Alarivi vasemmalta: Ana, Rasse ja Rönni-iskä.

Torstaina käytiin lenkkeilemässä Johannan ja colliepoikien kanssa. Lähdettiin heti mun töiden jälkeen ja oltiin Elonkierrossa noin puoli seiska. Koirilla riitti virtaa ja mankeroinen juoksi taas minkä kintuistaan pääsi... Siis voi vitsi jos saisi edes murusen itseensä sitä energian määrää. Fyra kolautti aika kovin päänsä Johannan takaluukkuun kun sen piti mennä Nickyä moikkaan autoon, mutta eipä se menoa haitannut. Taisi vaan innostaa lisää Ainakin siihen malliin Nicky pusutettiin moneen kertaan... On nuo elukat vaan niin hauskoja. Kiitos Johanna ja pojat!.

Sinäänsä harmillista on se, että syksy ja pimeys alkaa oikeast tulemaan. Lenkki saatiin noin puoli kasin aikaan päätökseen eikä valaisemattomalla pellolla/metsässä meinannut nähdä enää mitään. Tosi kurjaa kun kohta ei pääse enään iltaisin lenkkeilemään vapaana