Tällä viikolla Forssan seudullakin on aikamoinen mekkala kun Hornetit on vallanneet 2-tien. Lentelevät aamusta iltaan pitkin taivasta ja täytyy sanoa että on aika vaikuttava näky sekä melu!. Tänään pelkäsin jo muutaman kerran niiden osuvan korkeimpiin kerrostaloihin kun lensivät niin matalalla. Onneksi tänne meidän kotiin äänet ei kuulu niin hyvin, mutta työpaikalla ja varsinkin Anoppilassa äänet on kaikista pahimmat. Käyvät kuulma Anoppilan talon päällä kääntymässä, kuskinkin voi nähdä. Pitää vissiin parkkeerata itsensä sinne heiluttamaan  Onneksi koirat eivät reagoi tuohon meteliin. Bella oli aluksi ihmeissään, mutta rauhoittui kun meteli jatkui.

Mitään erikoista ei olla puuhailtu. Koiria olen kovasti yrittänyt siistiä ja Fyran kanssa ollaan käyty hieman kaupungilla kävelemässä kaksistaan. Muuten ihan perusmeininikä. Tänään sain työni vuoksi possurokotteen. Loppupeleissä menin sen ottamaan vaikka aluksi ei pitänyt. Onneksi muuta haittavaikutusta ei ole vielä tullut kuin vasemman käden kipu ja hetkellinen tunnottomuus. Siitä huolimatta lähdettiin Turkuun Hitti-areenalle aksaamaan Jaakon kurssille. Tämä oli ensimmäinen kerta tätä uutta kurssia. Otin kaikki tytöt mukaan, mutta tällä kertaa vain Duo pääsi aksaamaan.

Jaakko oli tehnyt mukavan ja haastavan radan. Sellaisia kohtia joissa en ole yhtään hyvä. Suurimmaksi kotiläksyksi saatiin ihmisnuolen parantaminen. Duo puskee edelleenkin jalkoihin heti kun vauhti nousee (otetaan toisen esteen takaa). No eipä me olla tätä kauheasti kyllä treenattukkaan alkuopetuksen jälkeen. Se olisi kuitenkin ihan kiva osata Jaakko kellotti muutaman kerran rata-aikoja ja yritti selvittää mikä tekniikoista oli nopein, mutta itse unhodin kokonaan miten itse olin sen radan alunperin suunnitellut Olen sellainen huithapeli niin kuin Jaakko totesi. Tämä kyllä taitaa pitää ihan paikkaansa, monesti tulee kisaradoillakin sovellettua jotain ihan muuta mitä piti... Ohjaus on parantanut, mutta tekniikassa on vielä parantamisen varaa. Varsinkin Duon kanssa tekniikan hiominen on vaikeaa kun se on niin kauan tehnyt varsinkin hypyt omalla tapaa (hyppää pitkälle ja voimalla). Tuli kuitenkin tosi hyvä mieli näistäkin treeneistä, sopivan rentoa menoa Kädestäkään ei ollut suurempaa haittaa, päinvastoin ei ainakaan huitonut turhaan