Alku viikosta ilmoitin kaikki kolme koiraani Riihimäen agiepiksiin. Pitkään mietin Fyran ilmoittamista mölleihin, mutta pakotin itseni menemään myös Mankeroisen kanssa. Pakkohan sitä on kai joskus kokeilla miten se menee tuollaisessa tilanteessa.

Perjantaina oli sitten epävirallisten agilitykilpailujen päivä. Lähdin suoraan töistä ajelemaan Riksuun. Onneksi Tolppa oli kävellyt pitkät lenkit ja heittänyt BOT-takit tytöille ylle. Ilma oli ihan kamala. Pitkään mietin että käännynkö takaisin kun oli niin pimeää ja sumppuista. Asiaa ei yhtään auttanut se, että vastaantuleva liikenne oli todella vilkasta. Todella outoa kaikki ilmeisesti halusi Forssaan tai ajaa suoraan ohi (veikkaan jälkimmäistä)

Päästiin lopultakin perille ja sisällä oli jo silloin menossa maksi möllit. Vahvistin ilmoittautumisen ja kiireen vilkkaan kävelyttämään Fyraa. Möllien radalla oli Tuomarina Jari Suomalainen. Rata oli ihan mukava ja tempokas. Muutama ansakin löytyi radalta mm. putken väärät päät. Kontakteista radalla oli puomi ja a-este.

Fyra pääsi ensimmäisenä starttamaan ja minä olin ihan kankea kuin mikäkin seiväs. Fyra jolkotti edellä ja minä hipsuttelin perässä. Palkkasin puomin alastulon jonka jälkeen mentiin putkeen. Fyran mielestä puomi oli tosi kiva ja se meni sinne uudelleen Loppurata menikin sitten niin että Fyra pinkoi edellä ja minä rynnin perässä. Osa esteistäkin meni ohi kun se homma vaan kaatui käsiin. Otin radalta uusinnan.

Uusinnalle viritin oman mielentilan sopivammaksi. Pikkasen munaa touhuun ja kunnon ohjausta. Fyra ei ole mikään apukoululainen vaan haluaa kunnon ohjausta. Nyt radalla oli ihan eri meininki!. Fyra meni tosi kauniisti ja otti todella upeasti kontaktit. Tuntui tosi kivalta mennä radalla. Saatiin tulokseksi nolla Erityisen tyytyväinen olin Fyran irtoamiseen suoran enkkuputken jälkeen oli kolme hyppyä suorassa linjassa pitkillä esteväleillä. Fyra irtosi suoraan putkesta hypyille ja meni koko pätkän ilman mitään kuikuiluja

Kyllä huomasi miten sen oman asenteen muuttuminen vaikutti niin paljon rataan. Ekalla radalla itse jännitin Fyran menemistä, mutta toisella mentiin sitten jo asenteella. Olin kyllä todella tyytyväinen Fyran iloiseen asenteeseen.

Lopputuloksissa me voitettiin Fyran kanssa Ihanneaika alittui -16,75 ja kilpailijoita taisi luokassa olla 8 kpl. Voi kun olin ylpeä Mankista Ehkä sen kanssa voisi joskus aloittaa sen kisaamisenkin kunhan saataisiin ne kaikki esteet opetettua... Keinu on vielä vaiheessa, mutta kepit alkaa olemaan jo hyvällä mallilla. Jos ensi kesänä tai syksyllä viimeistään...

Fyra epävirallisissa agilitykilpailuissa. Medi-möllit sij. 1./8.

Isojen tyttöjen radat... No joo-o, Bellalla & Duolla on vissiin menossa joku kapina ikä sillä molemmat oli taas ihan riiviöitä Olen oikeasti menettänyt sen otteen niiden kanssa. Bella nyt vielä meni mutta Duo teki taas lentokeinut ja teki ihan omavaltaisen radan. No molemmilla toimi sentään kontaktit jos jotain positiivista etsitään ja Bella meni tosi nopeasti kepit!. Kerrankin se pujotteli mun edellä. Mitään muuta mainittavaa ei noista suorituksista voi sanoa.

Itse viikonloppu meni nopeasti kuten aina. Mitään suurempaa ohjelmaa ei ollut, pientä lahjojen ostamista ja korttien kirjoittelua. Lauantaina käytiin Tolpan kanssa Mustialassa lenkkeilemässä ja tänään sunnuntaina päästiin iltapäivästä Johannan ja poikien kanssa Elonkiertoon lenkkeilemään. Ilma oli kyllä todella sumppuinen, mutta hyvä seura ja raitis ilma teki tehtävänsä ja kummasti sitä lenkillä piristy. Kiitos Johanna & pojat!.