Aika menee ihan hirmu nopeasti taitaa niillä tontuillakin olla tosi kova kiire Ihanaa kun saa viettää neljä päivää joululomaa. Viime vuonna oli päivystys ja ensi vuonna se osuu taas kohdille, mutta nyt nautitaan kun voidaan. Pakkasten vuoksi meillä on ollut edelleenkin erittäin hiljaista.

Sunnuntaina uhmattiin vielä illalla sen verran lumipyryä että käytiin Fyran kanssa raveissa. Me ei siellä kauhean kauaa oltu n. parikymmentä minuuttia. Ilma ei ollut ihan paras: tuuli ja lunta viskoi. Maanantaina piti olla aksa päivä, mutta sekin oli taas peruttu pakkasten vuoksi. Ollaan viimeksi käyty aksaamassa 7. joulukuuta ja näin ollen ei enää tänä vuonna päästä Hyväähän tuollainen tauko tekee itse kullekkin aina välillä. Ensi vuonna ollaan sitten entistä reippaampia ja innokkaampia.

Tiistaina käytiin heti aamusella Iiriksen, Nemon ja Pipsan kanssa lenkkeilemässä Elnkierrossa. Pakkasta oli mukavat -13 astetta, mutta hyvin tarjunnuttiin, vaikka loppu lenkistä Fyran alkoi tulemaan vilu. Lähdettiin heti Jokioisille kun pääsin aamulenkiltä kotiin. Jälkeenpäin tuli mieleen että olisi varmaan pitänyt vaihtaa Fyralle lämmin ja kuiva takki ennen uutta lenkkia. Kiitos kavereille lenkistä! Illalla vielä leikittiin Fyran kanssa tonttua ja käytiin kaupungilla kävelyllä ja tiputettiin samalla muutama kortti/lahja postilaatikoihin. Illalla tuli tutustuttiin Fyran kanssa vielä kosketuskeppiin jonka hankin netin kautta. Mielenkiintoinen kapistus, Fyra ymmärsi todella nopeasti jutun idean. Se kun on muutenkin hieman liian kiinnostunut kaikesta niin tottakai se sitä tökki heti Tosin se oli illan aikana varastanut yhden naksun pöydältä ja naksutteli itselleen... Hieno homma! Opettaa itse itseään.

Tänään ollaan tehty joulupuuhasteluja. Lucas on nyt pesty ja föönattu jotta sen kehtaa ottaa huomenna kylään mukaan. Kaikkien koirien kynnet on leikattu ja tyttöjäkin siistittiin. Duonkin tassu vaikuttaa jo paremmalta. Duo loukkasi maanantaina oikean etutassunsa ja sai sinne pienen nirhauman. Ontui todella pahasti jalkaansa jonka vuoksi se asui pari päivää porukoilla ja oli ainoastaan tarpeiden teko kävelyllä. Tänään ei enää ontumista näkynyt