Kyllähän sitä viime aikoina ollaan sitä pientä pakkasta toivottu, mutta rajansa kaikella Eipä tämäkään nyt kivaa ole kun ulkona ihan liian kylmä... Sisukkaasti ollaan lenkkeilty pakkasesta huolimatta. Varsinkin vapaana ollessaan koirat ei pahemmin palele, mutta remmilenkeillä alkaa nopeasti tassuja viluttamaan.

Kuluneen viikot aksat oli pakkasten vuoksi peruttu, mutta lenkkelty ollaan useaan otteeseen Johannan ja  poikien: Ricon ja Jackyn kanssa. Ensimmäisellä lenkillä oltiin edellisenä perjantaina ja sen jälkeen ollaan ulkoiltu ainakin tiistaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Mukavaa kun saa seuraa niin ei tarvitse yksin tarpoa -20 asteen pakkasessa.

Fyra selvästi ensimmäisillä lenkeillä etsi Nickyä. Se jäi heti autosta päästyään jumittamaan ja pyöri kuin väkkärä ympyrää. Tämä toistui kolmisen kertaa, mutta nyt viimeisillä kerroilla en enää ole huomannut vastaavaa. Tosin sen pusuinto on nyt pikku hiljaa siirtymässä Jackyyn... Fyralla kun on joku hillitön tarve suudella komeita colliepoikia. Jacky ei oikein Fyran suuteluja ymmärrä, mutta eipä laita pahaksikaan

Lenkkejä ollaan tehty Elonkierrossa, Saaressa ja Syrjäharjulla. Pakkasien ja tuulien mukaan ollaan lenkkipaikkoja hieman yritetty valita. Perjantaina ja lauantaina Johannalla oli kamerakin mukana ulkoilemassa.

Pyhäjärvi.

Koko porukka kerrankin samassa kuvassa.

ja sitten lauantain kuvasatoa Elonkierrosta

Lucas on taiteellinen kuvattava

 Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Iso kiitos Johannalle kuvista ja lenkkiseurasta. Jatketaan taas joulunpyhinä