Viime viikolla ei harrastusrintamalla tapahtunut yhtään mitään pakkasten vuoksi Loppu viikosta alkoi koirillakin olemaan liikaa energiaa. Fyra aloitti taas kenkien kantamisen, ulkokenkiä kannetaan pitkin huushollia. Ehdoton suosikki on saapikkaat, niitä on kiva tappaa välillä Launtaina oli viimoinen työpäivä ennen talviloman alkamista. Töiden jälkeen lähdettiin Johannan ja poikien kanssa Elonkiertoon lenkkeilemään. Ei mikään ihme kun koirat olivat olleet melkein koko viikon pienemmällä lenkillä niin tuolla ne laittoi sitten ihan ranttaliksi. Menivät kuin hullut pitkin peltoja... Siinä ei ollut päätä eikä häntää. Koska samoilla lenkkipoluilla oli muitakin koiria (ensimmäistä kertaa) jouduttiin me hieman muuttamaan lenkkiä. No tunnin lenkistä tuli sitten puolentoista tunnin lumessa kahluu... Koirat ei ainakaan laittanut pahakseen Autojen kiertämisestä on nyt sitten tullut joku tapa sillä lenkin jälkeen nämä kaksi kakaraa alkoi taas juoksemaan meidän autojen ympäri. Viisaat elukat kun tietävät näin saavan lisäaikaa lenkille!.

Sunnuntaina lähdettiin vuorostaan Saareen heti aamupäivästä. Eipä siellä ollut muita kuin yksi pilkkijä. Tosin en yhtään ihmettele ettei siellä ollut ketään koska tiet oli aikalailla umpihangessa. Mukava oli tarpoa, hiki virtasi niin koirilla kuin meillä Johannan kanssa. Ensimmäistä kertaa jouduin jopa luopumaan hanskoistani kesken lenkin. Melkein tuntui jo kesältä kun pakkasta oli vain kaksi astetta Jacky ja Fyra lattoi taas parastaan. Meno vaan yltyi loppua kohden kun käveltiin järven jäällä. Pieni miäskin yritti kovin sinnitellä Fyran ja Jackyn perässä. Äijää kävi jo  hieman sääliksi koska lumi tarttui ihan mukavasti turkkiin kiinni. Lucas sai hyvää treeniä kovemmalla vastuksella... Kiitos Johanna ja pojat viikonlopun lenkeistä. Jatketaan taas huomenna!.

Talvilomalle en ole tehnyt suurempia suunnitelmia. Ihan ollaan kotosalla jaoleskellaan.  Ainakin koirakavereiden kanssa on suunniteltu lenkkejä lähes joka päivälle. Niitä sitten odotellaankin jo kovin, ilmatkin pitäisi olla lämpimämpiä