Viikonloppu alkoi perjantaina. Käytiin Fyran kanssa näyttelykoulutuksessa pitkän joulutauon jälkeen. Ilmeisesti kaikki muut olivat edelleen tauolla tai sitten ne ei tarvitse treeniä sillä ketään muita ryhmäläisiä ilmaantunut paikalle No saatiin ainakin privaattioppia, tosin minä olisin sitä häiriötä kaivannut...

Olin koko viikonlopun vapaalla joten kaikenlaista ohjelmaa piti kehitellä. Lauantaina käytiin heti aamusella puoli kymmenen Fyran ja Nemon kanssa Saaressa lenkkeilemässä. Käveltiin ensin metsässä ja sen jälkeen järven jäällä. Kavereilla oli tooosi hauskaa. Ne juoksi koko puolitoista tuntia mitä kintuistaan pääsi. Huomaa että pakkanen on laskenut sen verran mukaviin lukemiin, että juokseminenkin on taas kivaa. Tosin välillä painittiin, revittiin köysilelua ja sitten taas juostiin, juostiin ja juostiin. On niitä vaan niin hauska katsoa yhdessä Kiitos tuhannesti Iiris aamulenkistä, otetaan taas pian uusiksi!.

Päivällä käytiin vielä omien koirien kanssa Mustialassa lenkkeilemässä. Fyra jaksoi taas vipeltää vapaana kun oli hetken aikaa levännyt... Sillä tuntuu energiaa riittävän monen koiran edestä Fyran mielestä oli kivaa kun Matti heitteli lumipalloja, niiden perässä sitten juostiin moneen otteeseen. Koppi taitokin on kehittynyt paljon viime talvesta. Nyt saadaan pahemmatkin heitot jo kiinni eikä koordinaatio heitä niin paljoa kuin ennen.  Loppu ilta menikin rauhallisissa merkeissä kotosalla. Koiratkin olivat sopivan rentoutuneessa tilassa

Sunnuntaina lähdettiin Johannan ja poikien kanssa Elonkiertoon lenkille heti aamupäivästä. Toisaalta nämä aikaisemmat lenkit on aina välillä ihan kivoja,saa löhötä illan Koirilla riitti taas virtaa... Fyralla ja Jackylla oli riemukatossa eikä muut huonommaksi laittaneet. Tämän lenkin pop-juttu oli vetoköysi. Sitä vedettiin oikein urakalla naperoiden kesken.

Johannalla oli kamera ulkoilutettavana ja meidän koirien Jussi-paidatkin pääsi ekaa kertaa filmille Ensin tilasin Lucakselle ja Fyralle, mutta Bella & Duo tahtoi myös... Nyt niillä on kaikilla samanlaiset. Koirat oli ollut tosi kiltisti kun pukki toi ne joululahjana. Nämä kuvat on taas niin onnistuneet, kiitos hovikuvaajalle!. Koirien ilmeet on niin ihania, ne on selvästi tosi iloisia. Ihan kuin hymyilisivät kuvissa. Kiitos kaverit!

HurRrjat kakarat

Pieni miäs menee ilmeellä

Manki ja viimeinen hepuli ennen kotiin lähtöä...

 Kaikki kuvat © Johanna Kuusi