Vuosi vaihtui leppoisissa tunnelmissa. Olin koko päivän vapaalla joten lähdettiin Johannan töiden jälkeen lenkkeilemään Saareen. Ilma oli kauniin kirpsakka ja koirat... Fyra oli selvästi sitä mieltä ettei se ollut ainakaan kahteen vuoteen nähnyt Jackyä. Varsin riehakas jälleennäkeminen Vai mitä muuta allaolevat kuvat voi kertoa?.

 Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Eli ei paljoa tarvitse selitellä kuka on Fyran bestis...? Naapurin Jacky-karhu On ne niin kivoja veijareita keskenään, ihan hymy tulee naamalle kun noiden kahden mukulan touhuja katselee. Unohtuu hetkeksi surut ja murheet. Kiitos ystäväiset aatonlenkistä!

Illalla oltiin ihan porukoilla koirien kanssa. Oli ihan mukavaa seurata koirien reaktioita raketteihin. Tänä vuonna niitä amputtiin enemmän kuin viime vuonna tai ainakin siltä tuntui kun ei meinannut sopivaa taukoa löytyä millään. Kukaan koirista ei reagoinut raketteihin. Bellan kanssa olen ollut jo monta vuotta varuillaan, mutta tänä vuonnakin se osoittautui turhaksi. Tosin Bella oli sitä mieltä ettei ulkona viihdy vaan jonotti sisälle, mutta ei mitenkään pelännyt. Ainoastaan sitä vilutti kun nopeasti käytiin pissalla pihalla. Duo oli Fyran ja Lucaksen kanssa samoilla linjoilla, katseltiin ja tähyiltiin taivaalle eikä ollut moksiskaan. Hyvä niin

Muuten vuoden vaihtuminen ja ensimmäiset päivät meni töiden merkeissä. Olen ollut nyt joka päivä töissä sillä meillä alkoi uudenvuoden päivänä päivystysvuoro. Lauantaina sentään käytiin Jackyn kanssa telmimässä Elonkierrossa. Naperot pääsivät ihan kaksin kun pakkasta oli sen verran ettei raaskittu muita ottaa mukana. Hieman tassuja palelsi mutta hyvin ne juostessa lämpeni Kaverit pääsivät vielä samalla autokyydillä kun oman autoni takaluukku on umpijäässä, joko sitä ei saa auki tai sitten ei kiinni... Ihanaa tämä talvi autoilu!.