Maanantaina mentiin lenkkeilemään tyttöjen kanssa Saareen. Seuraksi saatiin Minna ja koikkerit Rasmus ja Rokka. Olipas hyvä idea mennä viikonlopun jäljiltä Saareen... Lunta oli satanut jonkin verran ja sen kyllä huomasi. Kukaan ei ollut  siellä käynyt kävelemässä joten saatiin tarpoa ihan umpihangessa. Lunta oli valehtelematta polveen asti. Pakkasta oli lähemmäs -14 astetta, mutta hiki virtasi. Koirilla oli kyllä niin hauskaa keskenään. Fyra liehitteli vuorotellen molempien poikia ja sitten mentiin!. Lumi vain pöllysi kun nuoriso laittoi tuulemaan. Bella ja Duokin taisivat välillä intoutua, tosin ne kulki taas niin kaksistaan... Kyllä pojat niitäkin yritti hieman liehitellä huonoin tuloksin Autolle kun päästiin niin jalat oli ihan sohjona. Se ei kuitenkaan haitannut Fyraa ja Rokkaa. Fyra aloitti jälleen autojen ympäri juoksemisen Rokka perässä ja lopulta siellä oli myös Rasmus. Hassut otukset Kiitos Minna päivälenkistä!.

Iltapäivällä meidän piti lähteä Turkuun epiksiin, mutta pakkasta oli niin paljon että se meni mönkään. Koko kisat oli peruttu. Höh! Olisin niin kovin halunnut Fyran kanssa epiksiin. Iiriksen kanssa oltiin jo pitkään suunniteltu yhteistä reissua. Reisille meni sekin.

Tiistaina reippailtiin heti kahdeksalta lenkkeilemään Iiriksen ja Nemon kanssa Elonkiertoon. Pakkanen paukkui lähemmäs kuuttatoista, mutta se ei menoa haitannut. Tosin helpolla pääsisi kun kävelisi auratuilla asfalteille, mutta haastetta täytyy saada. Joten me rämmittiin taas polven korkuisessa lumihangessa. Elonkierron metsässä oli kaivuukone. Koko metsä oli ihan raiskattu. Puita oli kaadettu sinne tänne,  ihan tyhmää Kaivinkoneen kuljettaja katsoi pikkasen hitaasti kun me pöllähdettiin metsästä ja lähdettiin tarpomaan pellon läpi lumihangessa joka oli jo lähemmäs vyötäröä. Tuska hiki tuli siinä pungertaessa. Koirilla oli kuitenkin kivaa, tosin ne joutui aika plajon tekemään lenkillä hommia, mutta heti kun helpotti niin sitten leikittiin. Mukava aamunavaus ja töihin lepäämään. Kiitos kaverit!

Eilen meillä piti olla Jaakon aksat, mutta nekin peruttiin pakkasen vuoksi. Tyhmää... Nyt kun voisi harrastaa ja olisi aikaa niin pakkasta on liikaa. Tyhmää kun ei pääse minnekään... Illalla meille tuli sitten Anoppilan väki ja Tolppa kyläilemään. Koirat oli ihan onnesta soikeana viereista. Fyra kiersi sylistä syliin hakemassa huomiota ja samaten Lucas. Duo esitteli leluja (!) mitä se ei koskaan muuten tee. Tietysti ohjelmaan kuului myös painia ja kaikkea muuta mukavaa esitystä. Siis koirat esitti Bella yllätti ensimmäistä kertaa. Yleensä se on aina työhuoneen sohvalla eikä liiku sieltä minnekkään. Nyt se oli koko ajan olkkarissa ja keittiössä ja haki jopa rapsutuksia Mun oli pakko tutkia onko se pissannut jonnekkin kun ei se koskaan tee tuollaista, kai siitäkin alkaa tulemaan vanhuuden höperö...

Tänään päästiin sentään hieman aksaamaan maneesille. otin kaikki tytöt mukaan, mutta vain Fyra treenasi. Bella & Duo sai lopuksi mennä hieman revittelemään ennen lauantain kisoja. Bella kun ei ole 7.2. jälkeen nähnyt edes esteitä. Ovat toivottavasti hieman rauhallisempia kisoissa. Niiden kanssa otin vain muutamaa hyppyä, putkea ja keinua. En mitään rataa.

Fyra pääsi ihan kunnolla radalle. Otettiin hieman hankalammilla kuviolla ihan periaattesta. Otettiin mm. sivuirtoamista ja kepeillä leikkausta (kaksi ohjuria molemissa päissä) sekä sitä keinua. Fyra teki hommia kivalla asenteella. Se sai jopa karvadummynsä rikki. Kepit hakee hyvin, ja kestää leikkaukset sekä vedätyksen. Nyt aloin vain irtoamaan liian aikaisin niin hyppäsi viimeisen ohjurin yli. Tätä pitää treenata takapihalla kunnes lumet sulavat viimeistään ensi syksynä... Keinua otettiin muutaman kerran ja meni jo paremmin. Tässä on kuitenkin vielä projektia jäljellä ennen kuin kisoihin päästään. Kivat treenit ja tosi hyvä mieli. Näitä lisää!. Kiitos kaikille mukanaolleille!