Huh kun aika on mennyt hilpakkaa Ei meinaa millään pysyä vauhdissa mukana, kummasti työ haittaa harrastamista ja koneella istumista. Viime viikolla perjantaina oltiin siis toisen kerran rally-tokossa. Kipaistiin taas hakemasa Jacky ja Johanna mukaan kyytiin. Fyra ja Jacky taisi kiehnätä koko menomatkan takaluukussa. Äänestä päiden heilumisesta päätellen.

Ensin treenattiin taaksepäin kävelyä jossa koira kulki edessä ja ohjaaja perutti. Ohjaajan pysähtyessä koiran tuli istuutua nopeasti eteen. Fyra hoksasi tämän nopeasti ja alkoi sitä tarjoamaan. Liike pysyi koko ajan suorana, mikä on oikein hyvä juttu   Sitten päästiin menemään jo ihan rataa jossa oli enkun kielisiä kylttejä. Jokainen sai mennä sen vuorollaan ja Paula seurasi sekä kommentoi miltä meno näytti. Radalla oli ainakin kylttejä jossa oli  ympäri 360 astetta oikean kautta, käännös vasemmalle, hidasta kävelyä, tavallista kävelyä, käännös oikealle 270 astetta, pysähdys, jossa koira pysähtyy perusasentoon, siirtyy eteen ja palaa etukautta takaisin sivulle, sekä viimeisenä tehtäväkylttinä koira sivulta eteen ja ensin yksi, sitten kaksi ja lopuksi vielä kolme askelta ja ohjaaja peruutti koko ajan. Askeleiden välissä koira istuutui aina eteen.

Tämä sujui yllättävän hyvin vaikka olin ensin aika kauhuissani Ensimmäisellä kerralla menin hieman tönkösti ja keskityin lähinnä omaan kulkemiseen. Toisella kerralla muistin jo huomioida koirankin Fyra selvästi tykkää tämmöisestä touhuamisesta, se oli koko ajan ihan innoissaan. Siitä nuo kaverukset on hauskoja että hallissa ne tekee hommia 100% ja sitten sen ulkopuolella hengaillaan ja leikitään yhdessä. Hauskat otukset Kotimatkalla oli takaluukussa hiljaista mutta pihalla sitten saatiin taas uutta virtaa, kiitos Johanna hauskasta reissusta!.

Lauantaina olin töissä ja töiden jälkeen lähdettiin Johannan ja poikien kanssa elonkieroon lenkkeilemään. Mukavasti alkaa ilta pidentymään sillä vielä puoli kuuteen asti oli valoisaa. Ihanaa kun tulee kevät eikä ole aina niin pimeää sekä pääsee arki-iltaisinkin pidemmille metsälenkeille. Kiitos naapurikadulle lenkkiseurasta.

Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Oli tosi kivaa kun ei tarvinnut kiirehtiä minnekkään. Päivällä käytiin hakemassa Anu ja Noomi autoilemaan. Mentiin Paavolaan lenkkeilemään koirien kanssa. Hyvin autoon menee 5 koiraa Tosin Bella oli takapenkillä häkissä kun se menee ihan omaa showtaan kun aletaan pääsemään perille (juoksee takaluukussa ympyrää ja haukkuu...). Lenkin jälkeen menin flowrideen ja sen jälkeen pakkasin Fyran uudelleen autoon ja mentiin hakemaan Noomia ja Anua. Ensin haettiin kaupasta pulkka, liukuri, pillimehut ja laskiaispullat. Sen jälkeen suunnaatiin tavoiren kanssa vanhaan laskettumäkeen eli Hunnarille. Siellä me sitten laskettiin pulkalla ja Fyra & Noomi juoksi vieressä. Tämä piti varmuuden vuoksi tehdä illalla pimeällä ettei pienet lapset jää meidän alle Oli kyllä hauskaa. Naurettiin mahakippurassa. Kiitos Anu superhauskasta päivästä!