Viikonloppuna oli mitä mainioin ilma. Aurinko paistoi ja se alkaa oikeasti lämmittämään. No kaskummaa kun on talven upeimmat kelit niin meillä on päivystysvuoro Näin on lähes tulkoon aina, on sitten kesä tai talvi.

Perjantaina käytiin heti aamusella nauttimassa Tolpan kanssa Elonkierrossa auringosta. Käveltiin uusi lenkki joka vei joen vartta pitkin. Hanki kantoi erinomaisesti koiria muttei meitä... Upottiin aina välillä puoleen reiteen asti kovaan lumeen ja oli pieniä vaikeuksia päästä ylös. Koirilla oli niin kivaa, ne taas kaahaili pitkin hankia. Fyra ulkoilutti koko lenkin ajan Ossia. Puolitoista tuntia siellä rämmittiin kunnes lähdettiin kotiin.

Lauantaina ja sunnuntaina kävelin pitkät lenkit kotimaisemissa ja nautiskelin auringosta. Koirat saivat olla paljon vapaana sillä ennen kahdeksaa viikonloppuisin ei paljoa ihmisiä kulje. Käveltiin Lammin ympäri ja jatkettiin vielä keskustan kautta kotiin. Mukavaa vaihtelua tämäkin, jotenkin sitä tulee aina käveltyä samoja lenkkejä kun muut on mukamas "väärässä" suunnassa.

Tänään alkoi dogitiimin uusi toko-kurssi. Meidän ryhmässä oli ensimmäisellä kertaa yhteensä kolme koiraa. Saatiin hyvin aikaa paljon tehtyä kaikkea. Otettiin mm. kontaktikävelyä, klikkerisanaan ehdollistumista namein ja leluin. Seuraamista jossa mun pitäisi ottaa lyhyempiä matkoja... Fyran kontakti on erinomainen, mutta tuppaa menemään loppuvaiheessa vinoon. Nyt lyhyitä matkoja ja askeleita!. Lopuksi otettiin vielä luoksetuloa virallisesti ja sitten lelupalkalla. Ekalla kerralla Fyra ei taas muistanut liikettä kunnolla. Se juoksi miljoona luokse ja kääntyi vierelle mutta jäi seisomaan. Otettiin loppumatkaa lyhyellä matkalla ja homma toimi taas. Lopuksi lelupalkalla suoraan palkkaus käteen. Toimi hyvin. Tähän leikkimiseen lopetettiin.

Treenien jälkeen Fyra pääsi vielä parkkikselle tutustumaan ja leikkimään Anun Mayan kanssa. Hauskoja nuo kaksi Siinä ne tepastelivat  peräkkäin ja leikkivät jotain ihmeellistä painin ja juoksun välimuotoa. Aika näyttää minkälainen parivaljakko näistä vielä syntyy Fyra on kyllä tosi kiva pikku pentujen kanssa, se on yllättävän rauhallinen niiden kanssa. Kovasti se pyytää aina leikkimään ja on hyvin täreillään. Kiitos Anulle koulutuksesta ja iltarupattelusta!