Keskiviikkona lähdettiin Turkuun Hitti-areenalle aksaamaan. Päästiin mukavasti Anun kyydillä ja minä sain vain istua Jaakon treenit oli tälläkin kertaa superkivat. Rata oli juuri sellainen sopiva, vaikea mutta ei liian lannistava. Viimeinen este johon tutustuin oli numero 21. Taidettiin lopulta päästä numerolle 17. Mulle tuotti suuria vaikeuksia tuplasylkkäri, ilman vauhtia se vielä meni jotenkuten. Radan yhteydessä se oli sitten jo tosi vaikeaa kun vauhti tuli mukaan. Sitä sitten hinkattiin ja tehtiin. Lopulta se onnistui kun muutaman kerran Jaakko otti mua reiveleista kiinni Meidän kontaktit on kuulma jo premmat, mutta mun pitäisi edelleenkin muistaa Duon kanssa etten saa vaputtaa sitä liikkeellä. Kumma vaan kun mun tossut joka kerta vipeltää eteenpäin, vaikka niiden pitäisi pysähtyä... Kotimatka oli tapansa mukaan hyvin rattoisa, ei kyllä tule väsy silmiin kun jututkin on niin levottomat. Nähtiin kahdeksan peuraa siis kaksi eri jengiä. Ensimmäisessä oli kolme ja toisessa viisi. Jälkimmäisessä oli ilmeisesti perhe kyseessä koska ensin meni kaksi isoa ja kolme pientä perässä. Ne oli niin mielenkiintoisen näköisiä kiiluvien silmien kanssa. Oli pakko tehdä uukkari ja lähteä bongaamaan ne uusiksi... Hyvin fiksua Kotona käveltiin vielä lenkki Paavolassa ja sen jälkeen kotiin nukkumaan kun kello kävi jo yli yhdentoista.

Torstai aamuna kello soi hieman yli kuusi ja ennen kahdeksaa oltiin jo matkalla koirien kanssa Piiralle Halikkoon. Onneksi mulla oli talvitassut auton alla. Ihan järkyttävä keli!. Somero-Salotiellä tuli lunta ihan vaakasuorassa, tiellä oli lähemmäs 5cm sohjo ja kaikki puut sekä pellot oli valkoisen vaipan peittämiä. päästiin kuitenkin hyvin perille ilman suurempia liukasteluja.

Ensimmäisenä käsittelyyn pääsi Lucas jolla viime hoito oli ollut joulukuussa. Lucaksella oli lantio vinossa sekä kylkiluiden jälkeen vatsan seutu ihan kireänä. Piira kertoi että tämä kireys on selvästi kramppiperäistä (tammikuun alussa monta vatsakaramppia jonka vuoksi käytiin elänlääkärissä). Poika hieman vouhotti aluksi, mutta antoi lopuksi käsiteltä hienosti itsensä Seuraavana pääsi Bella käsittelyyn. Bellalla oli myöskin neljä kuukautta edellisestä käsittelystä ja Bella olikin hieman jäykkä Lantio oli vinossa oikealle ja jumeja oli pitkin selkää + munuaisten yllä. Aiheuttiko jumit taas pissavaivat kuten edelliselläkin kertaa?. Bella on viime aikoina taas pissannut useasti sisälle. Bella oli taas niin rentona että on hyvin vaikea uskoa ettei se ensimmäisillä kerroilla oikein uskaltanut edes rentoutua nyt se nukkui silmät kiinni koko käsittelyn ajan. Duo oli perinteisessä kunnossa, edellinen käsittely oli 2 kuukautta sitten. Lantio oli vinossa vasemmalle ja lavat sekä rintakehä jumissa. Hyvin kuitenkin saatiin paikat auki. Fyra pääsi viimeisenä käsittelyyn ja Mankeroinen oli priima kunnossa  Viime kerrasta oli kulunut kaksi kuukautta. Kuvittelin sen olevan jumissa koska Fyra juoksee ja riekkuu paljon. Hyvä sopusuhtainen rakenne ja koiran oma tapa liikkua pitää sen hyvässä kunnossa. Fyra kun juoksee välillä ja palauttaa itse itsensä ravilla.

Hieman ihmettelin noita vinoja lantioita, mutta Piiran mukaan se on ollut tänä talvena ihan normaalia. Koirat ovat pomppineet kovissa lumihangissa ja ovat joutuneet käyttämään erilaisia lihaksia. Hoidoksi saatiin B-vitamiini kuuria Bellalle, Duolle ja Lucakselle. Duolle ravilenkitystä sekä BOT-takkia. Magnesiumia voisi myös käyttää varovasti annostaen. Lähes neljän tunnin lattialla istumisen jälkeen omat paikat olisi ollut kyllä käsittelyn tarpeessa. Kova kiire oli kuitenkin viemään koiria kotiin ja lähteä töihin. Rentouttavia päiviä