Maanantaina oli Dogitiimin viimeinen koulutuskerta. Fyra pääsi hieman tokoilemaan. Otettiin luoksetuloa, sekä vierellä oloa sekä seuraamista. Oli kyllä niin hauskaa tokotella, vaikka mun koira kävikin vähän hitaalla vai kävinkö minä? Sain taas muutamia hyviä vinkkejä mitä pitäisi treenata.

Tiistaina olin vapaalla. Heti aamusta mentiin moikkaamaan Outia ja Lucas pääsi trimmiin. Ihana jellona kuoriutui villahousujen alta Edellinen trimmi oli ollut lähes 5 kuukautta sitten joten karva oli kasvanut hävyttömän pitkäksi. Pieni miäs oli taas onnensa kukkuloilla jellonamammasta. Se vouhotti ja selvästi kertoi mitä kaikkea sille on tapahtunut. Häntä pyöri kuin propelli selän päällä kun lopuksi kaikki jellonat tulivat katsomaan pientä miästä. Ei siinä hetkeen erottanut kuka on kuka Tuhannet kiitokset Outille pienen miähen siistimisestä!.

Iltapäivällä lähdettiin Johannan ja poikien kanssa kiipeilemään Hunnarin mäkiä. Ihanan aurinkoinen ilma eikä minnekkään kiire. Johannalla oli kamera mukana ja kerrankin sinne talteentui Lucaksesta siisti kuva. Harvoin äijä kulkee juuri trimmatulla pyllyllä ja edellisenä iltana föönattuna lenkillä.

Lucas

Seuraavassa kulmassa salonkijellona oli jälleen omassa elementissään, luttaamassa kuralammikossa Kaksikko piti hauskaa tapansa mukaan, tällä kertaa soramontulla...

Rico-papan ja Fyran hellähetki

Fyran korva tuulettaa

Illalla lähdettiin vielä Ex Tempore lenkille Anun ja koirien kanssa Elonkiertoon. Kaunis ilma teki ilmeisesti sen, että siellä oli paljon muitakin kävelijöitä tosin kaikki vaihtoivat aina suuntaa kun näkivät meidät ja kahdeksan koiraa Kiitoksia paljon kavereille vapaa päivän ohjelmasta.

Keskiviikkona lähdettiin jälleen Johannan ja poikien kanssa kävelylle. Tällä kertaa suuntana oli Riihivalkama. Koirilla oli ilmeisesti jonkin verran kevättä rinnassa sillä mopo lähti käsistä useaan otteeseen. Hovikuvaajalla oli jälleen kamera mukana ja sinne tallentui tällä kertaa mielenkiintoisia ilmeitä...

Jackyllä on kirjaimellisesti kieliposkella

Taiteellisuutta: Fyra hyppää Bellan ylitse

Tämä lenkkeili meidän mukana

Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Torstaina oltiin aksaamassa maneesilla tyttöjen kanssa. Miia oli ottanut Niinun radan ja se oli hyvin mielenkiintoinen, tykkäsin kovin. Siinä oli monta vaikeata kohtaa, mutta me selviittiin niistä Erityisen tyytyväinen olin Duon kontakteihin, uusi palkkakäsky näyttää toimivan todella hyvin. Nyt se hakee paremmin 2 on/off-asentoon, harmi kun en ole tajunnut tuota aikaisemmin. Kaarroksetkin oli tosi hyvät. Bellan kanssa meni vähän höntsäilessä, se rytmittää todella vaikeasti. Välillä se menee hiljaa ja välillä se kiihdyttää varsinkin suorien putkien jälkeen. Bellan rytmittämisen takia sitä on todella vaikea ohjata. iOli kyllä tosi kivat treenit, kiitos kaikille!