Perjantaina aloitettiin viikonlopun vietto. Lähdettiin töiden jälkeen Iiriksen ja Nemon kanssa lenkkeilemään Saareen. Otin mukaani ainoastaan Fyran. Välillä sille tekee ihan hyvää päästä yksin mukaan ja irti laumasta. Fyra on kyllä muutenkin sellainen yksinäinen susi, ei ole yhtään riippuvainen laumasta niin kuin Bella & Duo. Lumi oli paikoitellen sulanut todella hyvin, mutta kuraista siellä oli. Kavereilla oli ihan hauskaa keskenään, leikittiin ja juostiin sekä haisteltiin lumen alta paljastuneita uusia tuoksuja. Kiitos Iirikselle terapiaseurasta

Lauantaina mentiin heti aamusella Anun ja koirien kanssa lenkkeilemään Hunnarille. Oltiin varmasti päänkääntävä näky kahdeksan koiran kanssa Mulla oli kaikki neljä mukana ja Anulla oli bortsut Noomi, Diva & Maya ja irski Ruusa. Kiivettiin mäkiä ylös ja alas. Koirat saivat kokoajan olla vapaana. Ihana ilma ja aurinkoa olisi voinut nauttia pidempäänkin. Joskus vaan on sellaisia ilmoja ja hetkiä jolloin tekisi mieli vain kävellläkävelläkävellä. On kyllä kiva nähdä miten tuollaisen suuren lauman vuorovaikutus toimii. Jokaisella on paikkansa laumassa ja he käyttäytyvät todella hienosti. Pari miestä oli vanhassa laskettusuksien vuokrapaikassa korjaamassa autoa ja he kyllä katsoivat meitä pari kertaa. Ööö... Olisko tämän lauman koon vuoksi? Kiitos AAAA-team!

Iltapäivällä lähdin Turkuun tällä kertaa ilman koiria. Lähdin tapaamaan opiskelukavereita joista yksi oli hetki sitten muuttanut Turkuun. Harvoin nähdään, mutta aina on niin kivaa. Käytiin hieman syömässä ja ulkoiluttamassa korkokenkiä

Sunnuntaina olin sopinut lenkin Johannan kanssa. Lähdettiin Riihivalkamaan lenkkeilemään. Täällä me ei oltu koskaan oltu ulkoilemassa. Kivaa saada uusia reviirejä kesää varten. Keväällä ja kesällä ei kaikissa meidän lenkkipaikoissa uskalla käydä käärmeriskin vuoksi. Tämä vaikutti turvalliselta paikalta ja koiratkin ottivat sen heti omakseen. Vai mitä muuta voi kuvistella päätellä?

Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Sunnuntai iltapäivää ei olisi voinut paremmin viettää. Huono omatuntokin hieman helpotti kun koirat pääsi heti purkamaan energiaa ja sitä kyllä riitti.... Kiitos hovikuvaajalle ihanista kuvista ja lenkkiseurasta.

Illalla lähdettiin vielä koirien kanssa Ex Temporena Saareen lenkkeilemään Anun ja koirien kanssa. Kahdeksan koiraa on ihan hulppean kokoinen lauma Saatiin sentään rauhassa kävellä ilman muita lenkkeilijöitä. Kiitos Anulle ja koirille rauhallisesta ja mukavasta iltalenkistä!.