Viikonloppu meni tapansa mukaan nopeasti, perjantaina olin myöhään töissä päivystyksen vuoksi. Koko viikonloppu oli kuitenkin vapaata, outoa Ei ollut mitään treenejä eikä kisoja. Kummasti sitä saa kuitenkin puhattua kaikkea. Lauantaina tuli pyörittyä kaupoissa ja iltapäivällä lähdettiin Tolpan kanssa pitkälle lenkille lähimaastoihin. Ilta menikin verkko-opintojen parissa.

Sunnuntaina aloin taas tekemään sitä ikuisuus projektia eli aloitin tyttöjen nypinnän. Sain Fyran ja Duon aika nopeasti hyvälle mallille, vielä pientä siistimistä ja sen jälkeen olisi valmis. Bellan kanssa onkin sitten hieman enemmän töitä... Sen turkki on taas ihan räjähtänyt, en ymmärrä miten se on taas päässyt semmoiseksi Selän saa nopeasti nypittyä, mutta takajalat ja rintakehä on pahoja paikkoja. No pikku hiljaa sen pitäisi valmistua...

Iltapäivällä lähdettiin Johannan ja poikien kanssa Lattariin lenkkeilemään. Ihana ilma, vaikka tuuli olikin paikoitellen tosi kylmä. Koirilla oli taas niin hauskaa, ne juoksi ja vipotti edes takaisin. Kiva kun ne sai taas purkaa hieman energiaa Lenkiltä tuli hieman kuvasatoakin. Kiitos Johanna kuvista ja lenkistä!.

Mummoa ihan hymyilyttää.

Länderihepuli.

Collieta ja länderiä.

Iltapäivän ohjelmaan kuului myös soramontun kaivuuta, yhdessä ja erikseen... ja jokainen omalla tyylillään!. Bella intoutui myös syömään hiekkaa ja juuria. On vissiin kuullut puheeni, että on hieman laihassa kunnossa. Bellan harmiksi kaikki syöty hiekka tuli seuraavana päivänä ulos...

Mun Bellani

Kaivuiden seurantapäällikkö.

Kaikki kuvat © Johanna Kuusi

Ja niille jotka on kiinnostuneet Duon korvista. Ne näyttää todella hyviltä. Kahden euron kolikon alue on nyt noin 5 centtisen kokoinen. Viime ajat ollaan enään putsattu Betadinellä ja rasvattu. En tiedä mistä se reaktio tuli ja mahtaako syytä löytyä koskaan?.