Viikko meni hujauksessa tiistaina käytiin lenkkeilemässä Lucaksen synttärin kunniaksi Johannan ja poikien kanssa Riihivalkamassa. Koirilla oli tosi kivaa ja ilma oli ihana  Lucas "hienosto koira" mylläsi taas kaikki kuralammikot ja ojat, en ymmärrä kuinka se voi olla sellainen raparoope?. Koira jonka esi-isät ovat olleet ranskan hoveissa?. No Lucas ilmeisesti kuvittelee olevansa noutaja tai jokin muu vesipeto. 

Lenkin jälkeen lähdin tutkimaan kentälle kisaesteiden kuntoa ja samalla myös hieman testattiin niitä. Kokeilin sitä Tsaun vappukisojen hypärillä ollutta keppikuviota. Hieman sitä prässäsin kaikkien koirien kanssa. Bella kesti paljon paremmin kuin Duo. Duo ottaa jotenkin mun liikkumisesta hirveesti häiriötä. Se väistää koska luulee että rynnin sen päälle. Fyran kanssa otin hieman helpompaa versiota sillä en halua ihan hirveästi prässätä keppejä. Kivat pikku treenit, kiitos Iirikselle ja Ullalle.

Esteiden tarkistuksen jälkeen mentiin vielä Iiriksen kanssa lenkille Paavola-Talsoila akselille. Kiva kun ei tarvinnut yksin kävellä iltalenkkiä

Keskiviikkona käväisin kotona ja lähdin kantamaan kentälle esteitä. Siirrettiin kilpailuesteet peräkärryille odottamaan torstain kisoja. Eipä meitä kantajia montaa paikalla ollut yhteensä viisi kipaletta. Onneksi meidän ei tarvinnut kantaa esteitä Talsoilan parakkeihin vaan sovittiin että esteet kuljetetaan ja haetaan vasta kentältä kisa-aamuna. Saisi kontaktit lähemmäksi oikeaa paikkaa.

Esteiden siirron jälkeen lähdettiin Johannan kanssa mäkitreeneihin. Kiipeiltiin taas läheistä soramontun seinämää ylös-alas kertoja taisi tulla 4 tai 5. Urheasti kaikki koirat kiipesivät paitsi Rico-pappa joka oli tarkoituksella puussa kiinni. Lucas ja Bella saivat erioikeiden kiivetä mäet vapaana koska kuvittelin ettei ne viittisi kavuta, mutta mitä vielä!. Ne olivat innokkaana joka kerta kapuamassa Kiipeilyjen jälkeen mentiin vielä lenkki. Lucas oli taar ihan karmeassa kunnossa. Se möyri jossain kuraheinikossa jossa sen jokaiseen tassuun tarttui ohdakkeita. Niitä olikin kiva nyppiä koko loppu ilta... Kiitos Johannalle mäkitreeneistä, uusiksi taas!