Maanantaina tuli vettä kuin esterin persuuksista. Lähdettiin kuitenkin Fyran kanssa tokoilemaan Pilvenmäellä dogitiimin kurssille. Aiheena oli alokasluokan liikkeet. Meille haasteen toi kylmä ja kova tuuli sekä se himskatin vesisade. Käytiin kaikki liikkeet läpi hyppyä lukuunottamatta. Fyra jaksoi tehdä hyvin hommia vaikka siitä huomasi että raskas viikonloppu painoi jaloissa. Erityisen tyytyväinen olin siitä että Fyra meni monta kertaa maahan vaikka asfaltti ja hiekka oli ihan märkää. Seuraamista tulisi nyt treenata huomattavasti enemmän sekä tehdä myös niitä palkattomuustreenejä. Kiitos Anulle vinkeistä, me yritetään treenata

Tiistaina käytiin jälleen Pilvemmäellä Fyran kanssa. AIheena oli näyttelytreeni. Fyra oli aika vallaton se riekkuin ja pomppi. Mun mielestä se oli vain kivaa kun sillä oli tooosi hauskaa. Ravista ei kyllä meinannut tulla mitään vaan se teki vaihtoaskelia. Jälkeenpäin selvisi että Mankilla oli kakkahätä No ei mikään ihme että olo oli hieman levoton... Näyttelyjen jälkeen käytiin vielä kaupunkikävelylle. Käveltiin pitkin Forssan keskustaa ja tein sitä ikkunaseuraamista Palkkasin kun piti hyvin kontaktia (katsoin ikkunan kautta). Oltiin varmasti aika huvittavan näköisiä... Onneksi meillä on niin hiljaista ettei kummempaa ihmetystä aiheuteta.

Eilen keskiviikkona sovittiin Iiriksen kanssa treffit. Fyra pääsi mukaan kyläilemään ja me suunniteltiin Iiriksen kanssa lähemmäs kaksi tuntia tulevan alkeisaksan treenejä. Kovin yritetttiin ympätä kaikki oleellinen kahdeksaan kertaa. Vaikea vaan arvioida kuinka kauan niissä harjoituksissa menee aikaa sitten loppujen lopuksi. Fyra & Nemo painivat ja temmelsivä. Fyra taisi olla vähän liiankin hyvin kuin kotonansa. Lopuksi lähdettiin vielä Mustialaan lenkille. Pieni tihkusade vaihtui jossain vaiheessa kaatosateeksi ja me kastuttiin ihan kokonaan En muista koska mulla olisi viimeksi liimautunut tuulipuku niin kovin ihoon kiinni. Onneksi Fyralla oli sentään sadetakki kun itsellä ei ollut mitään sadesuojaa. Kiitos Iirikselle, ei olisi kyllä yksin tullut sellaista lenkkiä tepasteltua. Fyra sai Nemolta iiihanan lahjarasian jossa oli sisällä pinkki köysilelu. Se on niin hieno ettei me raaskita sitä edes käyttää Fyran mielestä se oli tosi kiva sillä se on saanut useita tapporavistuksia.

Tänään torstaina vietin vapaata. Viikonloppu ollaankin sitten tiukasti töissä. Olin suunnitellut jo viime viikosta kaikkea kivaa ohjelmaa. Kaskummaa kun kaikki se ohjelma peruuntui saman päivän aikana. Hieman oli orpo olo hetken aikaan. Aamulla käytiin Lucaksen kanssa rokotuksella. Koko kööri oli taas niin tomerana autossa, mutta kun luukku aukesi ääni yllättäen vaimeni Kummallinen reaktio eläinlääkärin pihalla. Lucas sai terveyspiikkinsä ja samalla kuunneltiin sydän. Ei mitään omituista kuulunut. Ostin samalla paketin Rimadyliä ja Canofitea. Ne on kaksi tuotetta jotka pitää aina olla lääkekaapissa varmuuden vuoksi. Canofite on niin loistava aine kun sitä voi laittaa ihan minne vaan.

Lekurikäynnin jälkeen lähdettiin nelistään lenkkeilemään Paavolan metsiin. En muista olenko koskaan siellä lenkkeillyt yksikseni?. No jokatapauksessa siellä oli tosi rauhallista Koirista kyllä huomasi ettei ne ole ollut hetkeen kunnon metsässä. Juoksivat mättäältä toiselle ja minä yritin kiikaroida niitä mahdollisia käärmeitä. Lähemmäs tunti kulutettiin lenkkeilen aikaa ja suunnattiin sen jälkeen Pukon kentälle treenaan aksaan. Olin yksin liikenteessä niin ihan hirveän suurta rataa en alkanut yksin kantamaan. Taivaskin näytti siltä että voisi sataa koska tahansa. Treenasin pimeitä putkikulmia ja kepeille lähetyksiä. Olin niin tyytyväinen mun elukoihin. Duo ja Fyra oli ihan pro Bellan kanssa tuotti ongelmia avokulmat, en tiedä onkohan sillä jotain vanhuuden näköhäiriöitä vai menikö se ihan sattumalta väärin?. Hetken treenauksen jälkeen se alkoi kuitenkin sujumaan. Pieni miäskin pääsi radalle, se ei vaan mennyt keppejä ollenkaan eikä koko rataa ihan sillain kun piti. Hauskaa sillä ainakin oli ja se on tärkeintä

Aksailujen jälkeen käveltiin vielä jäähdyttelylenki pikku-metsässä. Meno oli selvästi rauhallisempaa ja se pieni tihkusadekkin alkoi tippumaan taivaalta. Mulla oli kyllä niin kiva aamupäivä koirien kanssa, että tuon voisi melkein kesälomalla ottaa tavaksi Loppupäivän metsästin Pukon esteille maaleja tein vertailuja liikkeiden palvelusta. Osassa ei saanut palvelua puolenkaan tunnin jälkeen ja yhdessä myyjä oikein pelästytti kun tuli heti apuihin. Maalaus projektin tulisi jatkua lähiaikoina, mutta ei anna ilmat periksi kun on niin kosteaa ja märkää. Blaah... Me ei päästä koskaan treenaan sitä keinua.