Viikonloppu meni kirjaimellisesti töiden merkeissä. Pakko se vaan on niitäkin joskus tehdä Vielä 5 aamua ja sitten alkaisi 4 viikon loma, toinen jalka ja puolet mielestä on jo lomalla... Pakko vielä viikko jaksaa töitä sitten voi vaan hengailla ja tehdä kaikkea kivaa mitä muuten ei ehdi.

Perjantaina ja lauantaina treenailin takapihalla keppejä. Nyt roudasin sinne myös pari aitaa kaveriksi. Kivat tsempalot niistäkin sai kehitettyä Fyralla en ole nyt käyttänyt enää ohjureita ollenkaan. Tosin mulla olisi yksi juttu minkä halaisin sille vielä opettaa ja sitä ajattelin tutkia heti ensi viikolla. Lauantaina käytiin iltasella Tolpan kanssa Mustialassa lenkkeilemässä, päästiin just sopivaan rakoon kun ei satanut. Koirilla huomasi että virtaa taas riitti ihan tarpeeksi. Juoksivat ja menivät kuin pöhelöt hetken aikaan.

Tänään sunnuntaina käytiin illalla Johannan ja poikien kanssa mäkikävelyllä läheiselle soramontulle .En ymmärrä miten noi voi vaistota kimppalenkin?. Nyt lähdettiin porukoilta lenkille ja koirat oli ihan pimeitä jo ulospäästyään. Kova kiskonta alkoi jo nurkan takaa naapurikadulle. Sitten sitä älämölöä riittikin hetken aikaan. Fyra oli sitä mieltä ettei ollut nähnyt colliepoikia valovuosiin, vaikka se taisi olla tasan viikko sitten viimeksi?. Vapaaksi päästyään koko lauma säntäili kuin superpallot eri suuntiin. Fyra laittoi ihan ranttalaksi ja Jacky perässä. Välillä siellä taisi kirmailla kaikki koirat polven korkuisessa heinikossa. On ne aika hauskoja otuksia Mäki käveltiin vissiin neljä kertaa ylös-alas, en pitänyt tarkaa lukua. Mulla oli laskija mukana Kiitos Johannalle iltakävelystä!.