Maanantaina käytiin Fyran kanssa Dogitiimin tokokurssilla. Ohjelmassa oli mm. luoksetulon pysäytyksiä EVL:n mukaan, mutta hieman paloiteltiin ja taidettiin me se lopulta ottaa ihan kokonaankin. Fyra oli tooosi taitava. Stoppeja en ole kauhesti ottanut ettei luoksetulo kärsi. Ensin otettiin pelkkää seisomista ja palkaksi lensi hiiri. Pysähtyi täydellisesti, sama tehtiin ilman lelua ja pelkän käden avulla. Edelleenkin hyvä!. Luoksetulosta maahanmenoa olisin epäillyt ettei se osaa koska ei olla koskaan otettu. Kaskummaa supermankeroinen meni ekasta käskystä maahan Hitsiläinen se osaa aina välillä yllättää mut!. Taitava likka. Lopuksi otettiin pari suoraa luoksetuloa. Pysäytyksiä voidaan treenata mm. puun kiertojen yhteydessä mutta suoran luoksetylon yhteydessä sitä saa ottaa tyylillä 1/10:stä.

Lisäksi otettiin tunnarin alkeita. Piilotettiin tikku nurmikkoon ja Fyra haki sen. Meni hyvin. Lopulta matkaa jatkettiin noin 20 metrin päähän ja edelleenkin Fyra oli mainio Lopuksi saatiin ottaa vapaavalintainen liike ja me otettiin kapulan pitäminen. Sitä ollaan treenattu säännöllisen epäsäännöllisesti. Ongelmana on että se ei etene seuraavaan vaiheeseen. No kun näytin Anulle tätä "ongelmaa" niin se sanoi heti että Fyra testaa miten se saa helpoiten palkan kun odotin hetken aikaa niin se alkoi nostamaan tikkua maasta ylös kun ennen se vaan nuoli sitä Ikelle me oltiin sitten häiriöksi hänen toiveen mukaisesti ja otettiin mm. ohituksia ja kaikenalaista häiriötä. Lopuksi käveltiin vielä Paavolan metsässä lenkki Anun koirien kanssa. Kiitos Anu!.

Tiistaina oli vuorossa kentän esteiden maalausta. Maalailtiin Iiriksen kanssa kentällä kontaktiesteitä ja hiekoitettiin niitä uudelleen. Harmi kun maali loppui kesken kaiken. Onneksi aloitettiin projekti suojassa sillä kesken kaiken alkoi satamaan vettä. Pienet aksatkin otettiin kentällä, mutta niistä ei voi mainita mitään erikoista Kamalaa menoa jossa ei ollut päätä eikä häntää. Lopuksi käveltiin vielä Iiriksen kanssa lenkki Paavolan metsässä, pieni epätasapaino koska mulla oli 4 koiraa ja Iiriksellä vain Nemo Jatketaan taas projektia kunhan keretään...

Keskiviikkona oli vuorossa tämän kevään viimeinen Jaakon koulutus Hitti-areenalla. Otettiin matkalle mukaan Anu, Noomi & Diva ja reissatiin Turkkuseen. Rata oli tänäänkin tosi kiva. Vaativa se oli, mutta mukava. Olisin niin kovin halunnut päästä esteelle numero 19. mutta taivalpäättyi este numerolle 17. Duon kanssa oli ongelmia keinun kanssa. Se ei kestänyt sitä että jätin sen reilusti odottamaan hypyn taakse ja kävelin keinun päähän odottamaan ekalla kerralla olin jopa 3. hypyn kohdalla. Se ei vaan pysty suorittamaan itsenäisesti keinua. Eka kerta meni hyvin mutta tokalla kerralla se visiin pamautti takajalkaansa keinuun jonka jälkeen sen keinu oli ihan onneton. Samalla näytin meidän päälle juoksua kepeillä josta olen saanut ongelman. Lähden kuulma itse ihan liian aikaisin liikkeelle. Koiran pitäisi olla 3. välissä ennen kuin lähden rynnimään. Fyran kanssa pidettiin kivaa ja se menikin ihan mukavasti. Sain jopa tehtyä pari hyvää leikkausta kepeille. Neuvoksi saatiin edelleenkin etupalkkausta.

Torstaina ei päästy Fyran kanssa Kupittaalle koska mulla oli koulutusta töistä. Koirat saivat ihan levätä ja oleskella. Perjantaina mulla olikin sitten vapaata ja me vietettiin paljon aikaa ulkosalla. Öljysin koirien avustuksella puutarhakalusteet ja parhaani mukaan yritin olla pahemmin sotkematta. Sainpahan tuollaisenkin projektin tehtyä...