Perjantaina käytiin aamusella vielä Johannan ja poikien kanssa aamukävelyllä Paavolassa. Koirat sai kirmailla pahimpia energioitaan pitkin peltoa ja sitä sitten riittikin ihan kiitettävästi... Koska oltiin ihan kentän tuntumassa niin tottakai sielläkin piti poiketa Otettiin keinua samalla tavalla kuin torstaina sekä puomia. Sitä treenattiin Fyran ja Jackyn kanssa myös niin että minä palkkasin Jackyn nenää ja Johanna Fyran. Toimi hyvin Oli kyllä kivaa jussin aloitus ja pystyi hyvin mielin jättämään koirat porukoille hoitoon.

Me lähdettiin Matin kanssa Jussin viettoon Soiniin kavereiden luokse. Koirista ainoastaan Fyra mahtui autoon mukaan. Soinissa me viettettiin sitten pari yötä. Siellä Fyralla oli kaverina lapsuuden tuttu ranskanbuldoggi Bob (Sielun Aarre Huurre) Fyra ei ollut tätä valkoista kaveria nähnyt hetkeen, mutta hyvin tulivat juttuun keskenään. Bob on ihan hirmuisesti kasvanut ja levinnyt viime näkemästä Itse viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä syöden ja seurasta nauttien.

Lauantaina käytiin itse mökillä joka sijaitsi Honkajärven rannalla. Poikien oli pakko päästä myös mökillä kalaan ja me jäätiin rannalle ihastelemaan kauniita maisemia.

Tuolta ne tulee!!

Iltavietettiin taas saunoen alamökillä jossa me yövyttiin Matin kanssa koko viikonloppu. Ruokaa riitti ja juomaa tulipahan pelattua muutama erä pelejäkin. Seura oli ainakin tosi hauskaa ja koirillakin näytti olevan mukavaa. Ihanan rentoa...

Illalla toiset nuokkuivat tuolilla. Silmät lurpsui mutta millään ei olisi Bob halunnut nukkua, mutta unetti silti vaan... Sunnuntaina lähdettiin hiljakseen ajamaan takaisin kotiin. Käytiin paluumatkalla myös Ähtärin eläinpuistossa. En ole siellä koskaan käynyt, mutta paikka oli oikein mukava. Sinne voisi mennä toistekkin

Karhut oli oikeita esiintyjiä. Varsinkin yksi veijari. Ensin se istui kaikkien ihailtavana jonka jälkeen se  meni hyppäämään traktorin renkaasta. Lopuksi se karhu meni vielä karuselliin pyörimään ympyrää ja jäi siihen köllimään Oikea show-karhu!

Kotosalla oltiin vasta kasin aikaan ilalla. Fyra oli reissusta ihan puhki se vaan nukkui koko matkan ja oli hyvin nöyränä kun päästiin porukoille hakemaan muita koiria. Meni ihan myyrynä sisälle ettei hän ole missään poissa ollutkaan... Kolmikolla oli vissiin ollut varsin rauhallinen juhannus ilman suurempia ihmeellisyyksiä. Kiitos kaikille asianomaisille kivasta ja rennosta juhannuksesta!