Järjellä ei varmaan ole tekemistä sen asian kanssa, että ajelin lauantaina Poriin KV-näyttelyyn Fyran kanssa. Kehä alkoi siellä kello yksi. Puoli kaksi lähdettiin kotimatkalle ja kolmelta oltiin kotona. Vartin yli kolme lähdettiin häihin Hämeenlinnan suunnalle Lepaalle hotelli Petäykseen. Häät oli hyvässä vaiheessa, mutta ehdittiin me ruokapöytään

Lauantaina Porissa oli tuomarina Alankomaalainen herra nimeltä Rony Doedijns. Olin hyvin ennakkaluuloinen miestä kohtaan, mutta ihan turhaan. Tämä mies taisi oikeasti tuntea länderit?. Tai ainakin arvostelut oli oikein mukavia ja vakuuttavia. Meillä kävi kehän suhteen tuuria sillä näyttely pidettiin Urheilukeskuksessa. Kehät numero 1-10 oli sisällä varjossa (ulkona hiekalla lähemmäs 30 astetta lämmintä). Siellä oli ihanan viileätä ja pystyi hyvin suojaamaan omaa nahkaansa auringolta. Ländereitä oli paikalla 3 kappaletta. Kaikki narttuja, yksi valioissa Fyran lisäksi ja kolmas avoimissa.

Näyttelypaikan lattia oli liukas. Vanereilla peitetty ja siihen heitetty kolmion ja neliön malliseksi pohjaksi kumi/huopamattoja. Erillisiä paloja tietenkin... Palat liikkuivat jalkojen alla ja niitä tultiinkin korjaamaan vielä uudelleen ennen ländereiden alkamista.

Fyra esiintyi taas tosi kauniisti Alusta ei haitannut yhtään ja se sipsutti niin nätisti. Tuomarin käsittelykin meni hyvin, vaikka seisotin väärinpäin (kuono vasemmalle). Se oli muuten haasteellista... Saatin erinomainen nauha ja loppujen lopuksi voitettiin valioluokka. PN-1 kehässä mentiin uudelleen ympäri ja edelleen Fyra liikkui hyvin. Fyra valittiin parhaaksi nartuksi Cacibin kera ja kruunattiin samalla ROP:ksi.

Lovely bitch. Correct in size & proportions. Very beutiful in head. Lovely eye, pigment expression. Correct body. Sufficient front & rear angulation. Very typical feet. Excellent coar quality, colour & markings. Typical on the move. Lovely temparament & presentation. Very good muscletone.

Perjantaina käväisin pitkästä aikaan Ideaparkissa shoppailemassa. Kaikkea pientä roinaa ja pussukkaa sieltä tarttui mukaan. En kyllä tiedä olisinko niitä tarvinnut... Illalla käytiin Johannan kanssa ottamassa kentällä keinua sekä hyppyjumppaa. Koirat saivat taas kirmailla  vapaana ennen ja jälkeen treenien. Fyralla ja Jackyllä oli ihan superhauskaa keskenään, niillä on kyllä ihan omat leikit. Kotimatkalla käytiin vielä kuuntelemassa loimijoenrannassa Status Goes festiä. Ei oikein kuulluttu porukkaan niissä pölyisissä koiratamineissa... Illalla heitin vielä Duon kanssa ravilenkin Kuustossa.

Torstaina puuhasteltiin kotosalla kaikkea pientä kivaa. Oltiin ulkona ja nautiskeltiin. Illalla oli vuorossa Dogitiimin aksakoulutus ja siellä olikin sitten 18 esteen rata jossa sai tehdä pakkovalssia, sylkkäriä, takaaleikkusta jne. Mulla oli kaikki koirat mukana ja käveltiin Kassimäessä lämmittely- ja jäähdyttelylenkki. Kivaa kun saa hieman erimaisemia välillä.

Otin treenin Duolla, se ei ole mennyt yli 3 viikkoon aksaa ja ajattelin kokeilla sen kuntoa sunnuntain agirotua ajatellen. Hyppyille laitettiin korkeutta vain 30cm. Duo oli niin vauhdikas, se oli niin iloinen kun se pääsi tekemään. Sinkosi vain kuin höyryjuna, ilman päätä ja häntää... Oli niin ihanaa mennä sen kanssa Fyra pääsi lopuksi esteille ja laitettiin korkeudeksi kaikille hypyille 45cm. Hypyt onnistui hyvin, vaikka olivat tapissa. Muutamaan vaikeampaan kulmaan se selvästi haki paikkaa enemmän. Oikein onnistuneet treenit, kiitos!