Tämä viikko ollaan otettu aikas rauhallisesti jostain kumman syystä viime viikonloppu oli rankka??!?. Maanantaina menin virkeänä töihin, täytyy kyllä myöntää ettei kauheasti tehnyt mieli istua saati ajaa autoa. Onneksi olin sumplinut itselleni iltavuoron niin sai nukkua hieman pidempään.

Tiistaina pidin aksan alkeiskurssia Pukon kentällä. Käveltiin pieni lenkki Loten ja Danielin kanssa ja Fyra oli niin iloinen kun kaveri oli paikalla. Se kiskoi tosi kovaa kun se näki pienen perhosen menevän kauempana. Riemu repesi totaalisesti kun Fyra näki muutaman päivän tauon jälkeen Jackyn. Tarjottiin Loten kanssa valiokaffeet ryhmäläisille ja Fyra sai Jackyltä lahjaksi ihanan vaaleanpunaisen kumisen possun joka röhkii Toivottavasti karhu ei ajattele että Fyra muistuttaa tuollaista töpselikärsää?. Fyra tykkäsi lahjasta kovin Sitä on kiva painaa kuonolla ja kuunnella kuinka se pitää ääntä. Tosin en voi kutsua sitä possuksi sillä mummo koira hakee heti omansa, joten Fyran lelua kutsutaan siaksi. Otettiin Fyran kanssa hieman aksaakin ryhmäläisten välissä. Joo-o... Mankeroinen olin hyvin otettu kun hänen kaikki kaiffarinsa oli kentän laidalla omistajiensa kanssa: Daniel, Jacky ja Jackyn-sisko Jaffi. Niitä käytiin moikkaamassa monta kertaa ja sitten oma kunniakierros tehtiin vielä omistajille. Ei voinut olla vihainen Se oli niin hauskan näköistä menoa ja edelleenkin olen sitä mieltä että en todellakaan komenna tuollaisesta sosiaalisesta käyttäytymisestä. Saa mennä katsomaan jos haluaa koska länderi kuitenkin on pidättäytyväinen rotu. Tosin Fyran kohdalla se ei taida pitää paikkaansa sillä se on ollut sosiaalinen jo pennusta, kiitos hyvien lähtökohtien. Ryhmän jälkeen jäätiin vielä hieman treenaamaan keinua ja se alkaa olemaan jo ihan hyvällä mallilla. Kaippa tuolla keinulla voisi jo kisoihinkin mennä?. Tosin shortseissa tulisi olla taskut eikä lelua laittaa suoraan housuihin... Sieltä se valuu ja vinkuu kesken treenien pois.

Keskiviikkona lähdettiin Matin kanssa Mökille Iittalan lähelle. Oltiin siellä koirien kanssa yöksi yö. Ihanan viileätä Koirilla oli taas niin hauskaa kun ne sai juosta pitkin männiköitä. Kovasti niiden olisi tehnyt mieli mennä uimaankin. Fyra katseli sen näköisenä laiturilta ettei se paljoa olisi tarvinnut yllytystä kunnes se olisi loikannut sinne. Mökillä oli myös sorsapoikue, emo ja 10 pikkuista tipua. Söpöjä ja vielä ihanan kiinnostuneita kaikesta. Valvottiin myöhään yöhön ja aamupäivällä lähdettiin takaisin kun menin iltavuoroon töihin. Töissä olo tuntui paljon paremmalta kun ei ollut koko yönä hikoillut... Pitää vissiin mennä mökille helteitä karkuun.