Viikonloppu meni yllättäen taas ihan hujauksessa Perjantaina käytiin Johannan kanssa heti mun töiden jälkeen Pukon kentällä nopeasti ottamassa hyppyjumppaa sekä keinua. Hyppyjumpat sujui kaikkien osalta tosi hyvin, todella hyvällä temmolla lähtivät eteen. Varmasti helteiden jälkeisellä vain 20asteen lämpötilallakin oli osuutta asiaan. Lisäksi testattiin keinua, se meni nyt taas paremmin kuin tiistaina. En tajua miten sen suoritus voi vaihdella niin paljon?. Välillä Fyra tulee tosi hyvällä asenteella ja toisinaan hieman laiskasti. Otin myös keinun alastulon rämähdystä isojen tyttöjen kanssa. Nopeasti ne kehittyvät tässä. Bella oli aluksi ihan ihmeissään kun sen piti hypätä alastulolle, mutta nopeasti sai korkeutta nosteutta. Tärkeintä on kuitenkin se, että Bella kestää sen tömähdyksen, keinun alastulo kun on aina ollut sille hieman huono.

Lopuksi Johanna otti vielä Lucaksen kanssa sellaista kahden putken kautta olevaa hyppykuviota. Pieni miäs oli niin innoissaan saparoheiluen Se ihan toohottaa ja tärisee innosta. Muahan se ei enää edes kato kentällä. Pari kertaa olen sen kanssa yrittänyt tehdä, mutta se menee aina heti Johannan luokse. Johanna kokeili samaa myös Fyran kanssa. Fyra kysyi kerran multa lupaa ennen kuin lähti Johannan mukaan, mutta eipä se ollut muuten moksiskaan. Meni tosi hyvin Fyralle on sitten vara-ohjaaja joskus tulevaisuudessa jos minä joudun uudelleen polvileikkaukseen.

Lauantai ja sunnuntai vietettiin Johannan ja Jackyn kera Tsaun-hallilla. Tällä kertaa ei ohjelmassa ollut kuitenkaan agility vaan Gerard O'Shean kaksipäiväinen handlerikurssi. Kurssi oli meidän osalta molempina päivinä kello 9-14, päivät koostui luennoista sekä tehtiin paljon käytännön treeniä. Tämä oli minun toinen handlerikurssi. Ekassa olin vuoden 2009 talvella Fyran ollessa ihan pentu ja silloin käytiin myös pöytäkurssi. Viime syksynä käytiin Porvoossa liikkeet kurssilla. Tykkään ihan suunnattomasti hänen tavasta opettaa asioita. Hänen englantinsa ja elekielensä on niin sujuvaa, että tälläinen huonompikin ymmärtää hyvin

Blogissa on vaikea lähteä sen enempää kertomaan hänen opetustavoistaan, mutta kaikki perustuu ns. sheippaukseen ja koiran omaan karismaan sekä sen vahvistamiseen. Viikonloppu oli kyllä tosi raskas kun molempina aamuina lähdettiin puoli kasi ja kotona oltiin puoli neljä. Treenit tehtiin 30 koirian seassa joten oman koirankin pääkoppa joutui aikakovalle siinä hälinässä. Hyvin Fyra jaksoi keskittyä koko viikonlopun ajan Jaksoi vielä nahjustella Jackyn kanssa vielä autossakin ja kotona pihalla.

Oma pää joutui ehkä kaikista kovemmilla. On aika raskasta kuunnella tarkkaavaisesti englantia koko viikonlopun ajan. Kerrankin joutui ihan tosissaan kuuntelemaan ja keskittymään mitä toinen puhuu. Nauraa sai kyllä koko mahakippurassa koko viikonlopun ajan. Kiitos Johanna kun lähdit mun mukaani pienen suostuttelun jälkeen