Lauantaina kello soi 05.15  koko loppu viikon univajeilla teki kieltämättä aika tiukkaa nousta ylös sängystä. Aamulenkillä ei nähty ketään muuta kuin Johanna ja pojat *ylläri* Fyra oli aamuisesta tapaamisesta niin onnellinen että matkalla poikien luokse se irvisteli (lue: hymyili) koko matkan ja lopulta se päästi vielä ilopissankin poikien eteen. Olen kyllä kuulut koirien välisestä rakkaudesta, mutta en kyllä ole koskaan nähnyt tälläistä kahden eri rotuisen ja laumaisen koiran välillä Söpöjä ne on, ylisöpöjä

Puoli seiska startattiin kohti Raisiota ja otettiin Johanna + Jacky mukaan. Johanna houkutteli mut heinäkuussa mukaan ja koska yhteiset reissut on aina niin kivoja niin lupasin lähteä. Tosin kun tuomarin katsoin niin aloin jo odottamaan näyttelyä hyvin innokkaasti. Ländereillä tuomarina oli Soile Bister. Bisteristä olen kuullut niin paljon juttua, että pakkohan sitä oli kokeilla saisiko Fyra tältä tiukalta tuomarilta sen H:n tai EH:n koska tältä tuomarilta kuka tahansa voi saada mitä tahansa...

Näyttelypaikka löydettiin hyvin ja me soluttauduttiin taas collieporukkaan. Päivi ja Irwin (Jackyn puoliveli) oli meitä jo kehänlaidassa odottamassa niin kasattiin heti aamutuimaan telttapystyyn. Oikeastaan minä seisoin koiratolppana ja ammattilaiset pystyttivät teltan. Fyra oli ihan täpinöissään kun se tajusi minne se oli päässyt. Käveli taas pitkin kehänlaitoja kuin prinsessa konsonaan. Kyllä se ilmeisesti tykkää noista näyttelyistä ja esiintymisestä niin polleana se tepasteli pitkin aluetta.

Colliet alkoi heti ysiltä ja niitä oli melkein 50 kappaletta. Jacky voitti luokkansa ja siinä vaiheessa minä menin esittämään yhteen bostoniterrieri kasvattajaryhmään Leenan Aino-Liisaa. Kasvis sai KP:n ja oli ROP-kasvattaja. Takaisin colliekehän laidalle ja siellä Jacky oli hienosti PU-2 ja sai toisen Sertinsä Hiano Karhu, onnea vielä tätäkin kautta.

Fyran kehää kävin seuraamassa vähän väliä ja totesin tuomarin olevan tiukka. Se jakoi ihan kiitettävästi sitä sinistä ja punaista. Muutenkin mua pelotti mennä ihan hirveästi sen kehään kun se oli jotenkin tosi tuiman oloinen.

Puoli yhdentoista aikoihin Fyra pääsi kehään. Se tepasteli taas niin kauniisti ja ylväästi. Tuomarikin alkoi hymyilemään siinä vaiheessa ajattelin sen olevan jo hyvä merkki. Kun nostin Fyran pöydälle, Tuomaritäti totesi ensimmäisenä: Tämähän on erinomainen kromfohrländer!. Minä olin niin hämilläni että totesin: jaa on vai?, kiitos!. Sen jälkeen Bister totesi: ja herranjumala! Tämähän antaa vielä koskeakkin itseensä, tällähän on erinomainen luonnekkin. Lopuksi vielä liikkumiset ja seisomiset. Tuomari antoi meille erinomaisen ja kättelyssä totesi että koska koira oli niin upea niin hän ei jaksanut enempää arvosteluun edes jaaritella Olin kieltämättä aika hämilläni. Fyra oli siis ROtunsa Paras

Kehänlaidalla pari naista tuli kehumaan Fyran esiintymistä ja seisomista. Se lämmitti taas niin kovin omaa mieltä kun joku muukin sen huomaa. Aika loistava Raison reissu meidän linikkalankadun jengille!.

Komea Jacky ja Kaunis Fyra

Kotona Fyra & Jacky pääsi vielä painimaan ja juoksemaan keskenään sekä tietysti nuo pakolliset palkintokuvatkin oli pakko ottaa. Kiitos vaan Johannalle!.

Fyralla tulee kieltämättä olemaan seuraavat pari vuotta aika kiireisiä sillä Jackyn molemmat sertit on tullut silloin kun Fyra on ollut paikalla. Jos meillä on Onnenpanta ja Onnenlaukku niin Jackyllä on OnnenFyra

Fyra ROP Raisoissa 14.08.2010, Tuomarina: Soile Bister.

"Kauttaaltaan erinomainen narttu, hyvin tasapainoinen erinomainen pää, toivoisin tummemmat silmät, tämä koira miellyttää minua suuresti!"

Kuvat ©  Johanna Kuusi