Torstaina muhun iski flunssa. En tajua mistä tämäkin nyt tuli, olo on kyllä aika naatti ja pää turvoksissa. Flunssa alkoi heti sen jälkeen kun lopetin5 kuukauden jälkeen allergiatabletit. Oliskohan pitänyt vielä jatkaa?. Torstaina käytiin pikaisesti ja pienesti ottamassa kentällä aksaa. Otettiin lähinnä kaikkia kontakteja. Tehtiin yös puomia (ja Fyralla myös aata) niin että Johanna palkkasi alastuloo. Toimi tosi hyvin   Molemmat F + D irtosi hyvin kontaktin alastulolle. Duolla oli ongelmia toisen tassun paikan kanssa. Bellan kanssa tehtiin ihan perinteisesti, ei sekoitettu yhtään mummon päätä. Loppuun käveltiin vielä pieni peltorinksa ja Fyra pääsi hetkeksi irroittelemaan Jackyn kanssa. Se kyllä taas niin kruisali, tiukkoja kaarteita kovalla vauhdilla niin ettei Jacky pysynyt perässä. On ne aika hauskoja veijareita Kiitos Johanna.

Perjantaina käytiin nopeasti heti töiden jälkeen feeniksin kentällä kimppatreeneissä. Hieman hupsuttelin Fyran ja Lucaksen kanssa. Fyran alo-liikkeet sujui paikallamakuuta lukuunottamatta ihan hyvin. Paikallamakuussa se nousi taas varmaan tuhat kertaa. Selvästi se edellisen kerran koiran tuleminen tykö teki nyt sitten tän verran takapakkkia. Täytyy nyt sitä vahvistaa yksin, kaupan edessä ja sitten koirien kanssa häiriköitynä. Muuten mankeroisella oli tosi hyvä into tehdä hommia. Lucas oli kuin puhiseva ilmapallo Se toohotti taas niin paljon, se on kyllä niin hauska. Sitten kun sitä huvittaa niin sillä on intoa vaikka muille jakaa.

Tokotusten jälkeen kävelin vielä Fyran kanssa ravilenkin. Fyra oli fleksissa ja minä menin pikakävelyä. Saman tein vielä Bellan & Duon kanssa. Hieman olin puhki tukkoisen nenän vuoksi, mutta kevyesti yritin mennä... Ärsyttää kun ei pysty kuntoilemaan. Saa nähdä miten kunto kestää viikonlopun startit