Maanantaina Fyra pääsi pitkästä aikaan aksaamaan. Juoksun takia taukoa tuli loppujen lopuksi muutama viikko. Haettiin menomatkalle matkaseuraksi pelkkä Nemo, mutta takaisin tullessa mukana oli myös Iiris. Paikkana oli siis Best In Areena Lempäälässä ja kerran kuukaudessa valmennus Annen opeissa. Tämä oli meille viimeinen kerta 5 kuukauden sessioista.

Käytiin puolen tunnin lämmittelylenkillä ja sen jälkeen päästiin tutustumaan rataan. Rata oli ihan mukavanoloinen jossa oli paljon takaakiertoja. Fyra meni mun mielestä hyvin ja tosi innokkaasti siitä huolimatta että juoksu oli juuri loppunut. Ekalla yrityksellä me päästin 20 esteestä 18 puhtaalla nollalla läpi. Ennen viimeistä puomia, muistelin hypyn olevan takaakierto. Korjasin sen viime hetkellä edestä ja Fyra hyppäsi jotenkin niin hassusti että sen oikea etujalka tömähti esteeseen. Koko aita levisi pitkin permantoa ja Fyra sai puujalan Yhtään se ei vinkassu, mutta ontui etujalkaa sen jälkeen koko ajan. Tosin kettua kantoi koko ajan ja olisi muutenkin halunnut leikkiä. Pidettiin Nemon aika taukoa ja otetttiin sitten uusiksi. Olin sen jälkeen tosi varoivainen jotenkin pelkäsin ja seurasin jalkaa koko ajan vaikkei se tömähdyksen jälkeen sitä enää ontunutkaan. Itse olin tyytyväinen kun sain tehtyä pari tosi makeeta poispäinkäännöstä sekä Fyran keppien vedätyksestä. Kestää tosi hyvin mun irtoamisen eteenpäin.

Kouluttaja on vaan edelleenkin sitä mieltä että meidän kontaktit eivät ole tarpeeksi nopeat eikä me saataisi sen vuoksi kisata?. No minä olen edelleenkin sitä mieltä, etten jaksa moisesta asiasta stressata yhtään. Aa on hiukan hidas, mutta se vauhti tulee sen varmuuden kautta. Varmuutta ei saa muuten kuin kisaamalla eri esteillä. Koska meillä ei kauheasti noita kisoja ole takana niin en sitä voi vaatiakkaan. Jäähdyttely käveltiin vielä Lempäälässä ja sen jälkeen lähdettiin kotimatkalle.

Treenien jälkeen oli taas kyllä niin ontto olo, mutta onneksi Iiriksen kanssa sai koko paluumatkan purnata ihan rauhassa On muuten tosi pimeää jo ajaa lähempänä kymmentä kotiin. Tylsää kun tulee syksyn huonot ajo-ilmat kohta. Kiitos Iiris kurssiseurasta!.