Maanantaina tehtiin perinteisen ravilenkit Bellan & Duon kanssa. Kyllä huomaa että niiden ravi on parantunut tosi paljon. Varsinkin Duo menee nyt automaattisesti ravilla eikä sitä tarvi enään käskyttää/muistuttaa asiasta. Illalla me käytiin Dogitiimin kurssilla Fyran kanssa. Fyra sai ihan privaatti opetusta tai oltiinko me tukiopetuksessa?. Syynä tähän on Fyran juoksu jonka se aloitti kuun vaihteessa. Treenit oli tosi hyvät, vaikka ainoita oltiinki. Otettiin aluksi liikkeestä seisomista osissa, välillä  takapalkalla ja lopuksi koko liike. Se muuten onnistui Oli jopa hyvä. Lisäksi katsottiin luoksetulon tilanne ja siinä vauhti on hyvä, mutta vierelle tulo on vino. Pitäisi nyt työstää enemmän sitä loppua. Kaukojen tilanne katsottiin myös. Siinä Fyran takajalkojen kuuluisi pysyä koko ajan paikallaan. Tämä toimii kyllä i-m liikkeeissä, mutta kun mukaan otetaan se seisominen niin siinä pysyisi etutassut... Sain Anulta pari tosi hyvää neuvoa millä saan tämän asian treenatuua kuntoon. Lopuksi katsottiin vielä seuraamista. Siinä katse on hyvä, mutta paikka on hieman vino. Takapää alkaa poikittamaan. Otettiin apuvälineeksi hihna. Se oli mun seläntakana ja oikeassa kädessä lantion kohdalla. Liike parani, mutta katse hieman kärsi. Se toisaalta oli ihan ymmärrettävää kun kyseessä oli pieni pakote. Tätä täytyy nyt miettiä jatkon kannalta ja kokeilla myös kotona. Suurin ongelma taidan olla minä kun en pysty keskittymään niin moneen asiaan yhtä aikaa Tokoilujen päätteeksi käytiin vielä Paavolassa lenkkeilemässä Anun ja tyttöjen kanssa. Järkyttävää miten pimeetä tulee jo yhdeksän aikaan. Loppu lenkki meni jo tosi pimeässä metsässä kävellen, pelottavaa!. Kiitos Anu tokoista ja lenkkiseurasta!.

Tänään tiistaina mulla olikin vapaata. Tuntui tosi kivalta raskaan viikonlopun jälkeen. Tai en mä nyt tiedä onko nämä vapaita kun menen tukkaputkella paikasta toiseen Iltapäivällä käytiin Eemelin ja Fyran kanssa lemmikkikaupan alennusmyynneissä. Kauppa muuttaa Prismaan niin siellä oli kaikki  tavarat -30%. Löysin 15kg säkin koiranruokaa, Fyralle söpöt (?) vaaleanpunaiset rusettihousut (siis juoksuhousut) ja paljon koirille herkkuja. Onneksi mulla ei ollut kauempaa aikaa tutkia paikkoja sillä muuten olisi saanut tulla muutama ylimääräinen panta ja hihna...

Kaupan jälkeen lähdettiin Johannan ja poikien kanssa lenkille Lattariin. Uskallettiin hyvin mennä kun Lucaskaan ei Fyraan suuremmin reagoi. Lenkki sujui tosi hyvin. Rico-pappa taisi olla ihanasta tuoksusta niin sekaisin että taisi unohtaa pissata koko lenkin aikana, miehet On ne kyllä aika hauskoja otuksia kaikki. Suurin hupi taisi olla tälläkin kertaa kuoppien kaivaminen soramontulla. Siellä taisi muutama kaivuu saada taas alkunsa ja Bella & Duo soi kilpaa sitä hiekkaa ja juuria. Kiitos Johannalle ja pojille lenkistä!.

Illalla mentiin vielä ex temporena aksaamaan kentälle. Tiistain ryhmässä ei ollut kuin Anja ja Johanna paikalla joten otin kaikki tytöt mukaani. Meillä oli tosi kiva rata jonka oli jo edellinen ryhmä väsännyt valmiiksi. Otettiin sitten ihan samaa rataa, kun se tuntui niin kivalta. Osa oli Elinan koulutuksesta elokuulta ja loppu oli sitten sovellettu omasta päästä. Duo kävi taas ihan sairaalla kierroksella. Sen kanssa on tosi vaikeaa kun se höyryää taas niin paljon. Meni sinne ja tänne eikä yhtään välittänyt musta. Loppusuoralla oli kolme hyppyä ja Johanna palkkasi Duo namikupilla. Eihän se meinannut ollenkaan tajuta sitä kuppia maassa vaan jatkoi suoraan eteenpäin seuraaville ylimääräisille esteille Muutaman kertauksen jälkeen homma alkoi luistamaan. Saman radan tein Bellan kanssa ja se oli hyvin innoissaan. Bellan kanssa alut on tosi vaikeita kun sitä ei voi jättää, mutta hyvin sen kanssa onnistui pakkovalssi. Semmoisia hienouksia mummo ei ole opetellut ollenkaan. Bella jopa hiffasi heti Anjan laittaman namikupin. Kyllä huomaa että välillä vissiin pitäisi treenata ihan tuollaisia perusjuttuja...

Fyra pääsi vikana kentälle. Sen kanssa otin radan kerran läpi ja koska se onnistui hyvin niin ei otettu uudeleen kokonaan. Fyran kanssa otettiin myös pari kertaa loppua kun Fyra ei meinnannut aluksi uskoa että Johannalla on hänen lelunsa. Toisella toistolla se tajusi jo homman idean Lopuski otettiin vielä erikseen kontakteja. Olin kyllä tyytyväinen Fyran vireeseen. Yleensä se on juoksun aikana ollut kuin lapamato, mutta nyt se meni ihan hyvällä draivilla juoksusta huolimatta. Lopuksi käytiin vielä Pilvenmäellä pienellä lenkillä Johannan ja poikien kanssa. Kiitos Anjalle ja Johannalle illan treeniseurasta Oikein kiva tiistai!.