Tällä viikolla olen ollut aika raato. Jotenkin viikolla viikonlopun jäljiltä väsymys on ollut ihan hirveätä Maanantaina oli koirilla huili päivä. Ainoa asia minkä niiden kanssa tein oli ravilenkit. Heitin Bellan & Duon yhdessä ja Fyran erikseen. Varsinkin Fyra vaikutti tosi tahmealta ja väsyneeltä.

Tiistaina palattiin sitten jo ihan normaaliin arkiohjelmaan Töiden jälkeen lähdettiin Johannan ja poikien kanssa Paavolaan lenkille. Lenkin jälkeen mentiin aksaamaan kentälle. Johanna oli ottanut yhden tekniikkapätkän jota me hinkattiin. Treenissä ei meidän lisäksi ollut kuin Anja. Lopuksi otettiin vielä sellaista vauhti puomi-keinu hässäkkää. Jota varten puomi laskettiin taaperotasolle alas, toi muuten mukavasti vauhtia.

Mun koirat oli treeneissä ihan pimeitä tai sitten mä en vaan osannut ohjata niitä. Duo kuumi ihan törkeesti, se vaan kaahaili sinne tänne. Mummo päätti tehdä ihan omanlaisia ratkaisuja jaakotuksen kanssa sekä Fyra... Sen meno näytti lähinnä siltä ettei se ole koskaan kisannut Sain jopa tehtyä sille pari kertaa ekat keppivirheet ikinä!. Siis jätti vikan välin pujottelematta kun ennakoi putkea. Tosin mulle tuli sitten näiden virheiden jälkeen mieleen että taisin olla ihan liian lähellä sitä kepeillä. Bellan & Duon kanssa olen ihan pujottelussa kiinni, mutta Fyralle pitäisi jättää tilaa ainakin se 0,5-1m. En vaan aina muista sitä ja sitten ihmettelen kun Fyra ei pujottele kunnolla.  Treenit oli kyllä tosi kivat, kiitos niistä! Treenien jälkeen käveltiin vielä pieni jäähdyttely Paavolassa ja hieman isompi sitten kotosalla.

Keskiviikkona meillä oli jumppapäivä. Menin suoraan töiden jälkeen Johannan pihalle treenaamaan hyppyjumppaa. Olin jo tiistaina jättänyt sinne yhden oman aitani. Meillä oli aika kovaäänistä väkeä, tai lähinnä se taisi olla Duo joka oli sitä mieltä ettei halua olla pyykkitelineessä kiinni. Eniten sitä varmaan nyppi se, että muut teki myös Saatiin hyvät jumpat aikaiseksi. Täytyy sanoa, että koirien tekniikka on kesän aikana parantunut huimasti. Varsinkin Duon joka oli ennen hyvin etupainotteinen. Fyraankin on tullut enemmän sellaista voimaa jota haen. Hyppyjumpan jälkeen tehtiin yhden hypyn takaa sellaista odottamistreeniä. Treeni onnistui hyvin kun toinen oli koko ajan namikupilla varmuuden vuoksi (ei palkkaa jos varasti kupille jne...). Duo kuumisi ihan törkeästi etupalkasta Se roikkui hihassa ja muutenkin piti kauheata älämölöä. Ihmettelen ettei se kummemmin varastanut. No toisaalta hyvä että kierrokset saadaan nostettua koska ei se kisoissakaan rauhallinen ole. Fyra oli myös pätevä, mutta porukan yllättäjä oli Bella-Mummo. Vitsit se pysyi hyvin paikoillaan esteen takana. Mulle tuli tästä jopa sen verran inspistä jos sitä voisi sen verran vielä viilata että pystyisin sen oikeasti jättämään myös kisoissa. Treenien jälkeen mentiin vielä kävelylle Kuustossa. Tällä välin tulikin sitten pimeys. Kiitos Johannalle mukavista hyppyjumpista